Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Claire (Renée Willner) a Paul (Danny Alder) přijíždějí na rodinnou farmu, aby navšívili těžce nemocnou babičku. Babička (Dawn Klingberg), které zbývá už jen pár hodin života, Claire prozradí rodinné tajemství. Pro každého z jejich rodiny si před smrtí přijde duch Banshee, duchovi se ale nesmí nic stát jinak všechny postihne trest smrti. Claire ji samozřejmě nevěří a je přesvědčena že za to může stáří a pokročilá nemoc. Uprostřed noci, během strašlivé bouře najednou všechny vzbudí příšerné kvílení, to si jde Banshee pro svou obět´. Claire to tak nenechá a zasáhne. A tím všechny odsoudí k smrti. (topr harley)

(více)

Recenze (29)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Výborný začátek a atmosféra na něm. První třicetiminutovka hororová špička, která se po třiceti minutách zvrtla na bez efektní paskvil století. Efekty jak v hororech před desítky roky a navíc kostry nebyly dost dobrá volba na vystrašení diváka. Naopak skvělá volba byla uřvaná dívka, která při její první scéně nahnala strach.. 4/10 = 41% ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se na to těšil.A je to takovej sranec.Irské mýty o Banshee znám.Banshee též známá jako VÍLA SMRTI přichází se svým hrozivým řevem jako předzvěst smrti.Prostě dobrý scénář na skvělý horor.Místo toho nás čekají neskutečné toporní herci a ještě horší počítačové efekty.Jestli vila Banshee existuje tak doufám,že si se svým hrozivým řevem přijde pro Bretta Ansteyho a odtáhne si ho do pekla,protože za tenhle filmový počin si ani nic jiného nezaslouží. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po väčšinu minutáže som si pochutnával. Strašidelné a pochmúrne prostredie, atmosférické scény, zvuková stránka, pomerne zimomriavková Banshee. Čo zráža hodnotenie dole, sú jej digitálny kámoši, nedostatočné herecké výkony a niektoré debilne vyznievajúce scény. V rámci svojej kategórie, ale rozhodne slušný priemer. ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Po bombastické půlhodině, vylítne z díry kostlivec a úžasný potenciál se smrskne do naprosté impotence. Navíc to mají ti mrtví všechno popletený - když se přijde na návštěvu, odkládají se boty a né střeva s brouky. Také si neuvědomili, že kostry nelítají, pač nemají křídla a s kosou už vůbec ne, i v Austrálii mají v roce 2009 sekačky. A do těch všech bláznovin tam v husté mlze poletuje řvoucí Phobie ( omlouvám se tím, zde jmenované uživatelce ), jejíž pozitivum je v tom, že ovládá cizí jazyky - umí je skvěle vytrhnout....3* za tu první pětihvězdičkovou půlhodinu. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Kostra je jasná , ak to v takýchto prípadoch býva zvykom. Vnúča so svojím priateľom príde pozrieť babinu na totálnu samotu do totálne podivného domečka , totálne obaleného hmlou . Babina Ju pohostí nekonečným mumlaním o mŕtvych dušiach ktoré sa Ju so svojím " vedúcim " snažia dostať do "autu ". Claire rýchlo pochopí , že to až také kecy nebudú. Žiaden Bbuster - naopak , za mini / money slušivá , no hlavne atmosferická záležitosť , do ktorej som investovala ten 3tí bodík. CGI sa nevyhýbam ak snímku pomôže , čo je vlastne aj tento prípad. Triky slušivé , v hlavnej úlohe fog & spookies ,no ten predimenzovaný záver myslím si , že uškodil. Neurazilo Ma to však - a to je podstatné. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Jen (Taryn Eva) mala počas filmu na sebe tričko s nápisom "Area-7", čo je v skutočnosti austrálska ska punková kapela. (metal.storm)

Reklama

Reklama