Reklama

Reklama

VOD (1)

Johnny English byl po neúspěšné akci propuštěn z MI7 a nyní žije mezi tibetskými mnichy, kde se už pátým rokem pokouší zocelit své slabiny a vyrovnat se s traumatem z profesního selhání. Z meditování ho vytrhne až rozkaz z domovské Anglie. Tajné služby potřebují Englishovu pomoc. Při mezinárodní schůzce hlav států má dojít k atentátu na čínského premiéra. A protože se šéfová MI7, Pamela Thorntonová, nemůže na nikoho spolehnout, neboť se to v jejím revíru hemží dvojitými agenty, vsadí vše na jednu kartu - na Johnnyho Englishe. Aby zajistila dodržování protokolu, Pamela přiřadí k Englishovi naprostého nováčka, agenta Tuckera. Johnny při rozplétání případu opět nadělá spoustu chyb a trablů, ale nakonec přece jen přijde na to, kdo atentát plánuje. (TV Nova)

(více)

Videa (15)

Trailer

Recenze (847)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $8,305,970Tržby Celosvetovo $164,539,660Tržby za predaj Blu-ray v USA $771,549 //počet predaných kusov 15,509Tržby za predaj DVD v USA $2,861,399 //počet predaných kusov 91,551║ Paródia na 100ročného Bonda na dôchodku nič viac, veľmi suchá povrchnosť s vyvarenými a nefunkčnými gagmi, zbytočnosť ktorá pasivitou nudí a podráža fanúšika niekdajšieho skvelého Beana. /25%/ ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Pokračování Johnnyho Englishe by ve srovnání s nemastným neslaným prvním dílem mohlo být horší snad jen ve dvou případech: Kdyby hlavní roli nehrál Rowan Aktinson, nebo kdyby ji hrál, ale z nějakého záhadného důvodu by přestal být vtipný. K ničemu takovému naštěstí nedošlo a já můžu říct, že Johnny English se vrací se mi líbí více než jeho předchůdce. Ve filmu je mnohem více pamětihodných momentů, z nichž absolutně nejlepší je vychytralá hongkongská honička, přibylo originálních (židle, vrtulník) a nevídaně dotažených fórů (výcvik u tibetských mnichů a jeho postupné zúročování v praxi – obzvlášť v lanovce), není tu ani jedna fekální scéna, pro kterou bych scénáristy nenáviděl jako v případě předchozího filmu, a díky neustálým soubojům s maniakální uklízečkou se dozvíme, že opakovaný vtip může být stále vtipem, pokud se ví, jak ho opakovat. A největším kladem je fakt, že agent English tentokrát není tak nehorázně nemotorný idiot, ale spíše schopný a sympatický člověk, který má ovšem dost často smůlu.__P.S. Scéna v titulcích mě rozplakala. Samozřejmě smíchy. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Johnny English Reborn" sa akosi nevie dostať z podpriemeru. Hoci mám pocit, že miestami je to dobrá komédia, najmä v záverečnej časti, tak ako celok to moc nefunguje. V prvom rade mám pocit, že sa Johnny zmenil. Ale neviem či je to dobré. V akčných častiach vie byť aj celkom chytrý, nerobí toľko hovadín ako v prvom filme, no zase sa tam potom komédia stráca. A keď sa tu komédia objaví, tak väčšinou sú to donekonečna otrepané staré fóry, alebo opakované gagy, ktoré o chvíľku nejdú absolútne nikam. A potom je tu aj príbeh, ktorý je podľa mňa zbytočne moc komplikovaný a nepotrebujeme ho tak veľmi intenzívne poznať. Nie je to vyslovene zlé, no myslím si, že v prvom filme bol príbeh veľmi jednoduchý a film sa viac sústredil na humor a neustále Johnnyho bizarné momentky. Tu mám pocit, že sú 2 dobré momentky v rámci humoru. Záverečný pokus o atentát a naháňačka na streche. To sú dobré fóry. Inak to moc nefunguje. Som celkom zvedavý, či to tretí film posunie opäť k lepšej komédii, lebo to minimálne tak vyzerá. Tu som sa bavil oveľa menej, než som chcel. Hodnotenie: C- ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, ze chvilkami mi pripadal humor az prilis detsky, alebo videny z inych komedii, musim dat 80% hlavne vdaka Rowanovi. Vzdy som sa na nom nasmial, ako na Beanovi a nie je to inak ani na Englishovi. Napriklad scena, kde su ludia zneuziti na zabijanie inych dolezitych ludi na prikaz a tito ludia zrazu posluchnu na slovo je znama z prvej casti BLAZNIVEJ STRELY (1988), kde sa baseballovy hrac pokusil na prikaz zabit kralovnu Alzbetu, pricom ten hrac si nic neuvedomoval a samozrejme Frank Drebin si to na poslednu chvilu vsimol. Tentokrat ale nesikovnejsim sposobom si to vsimne aj Johnny English :-) _________ Rowan Atkinson - (Johnny English) +++ Gillian Anderson - (Pamela) +++ Rosamund Pike - (Kate) +++ Dominic West - (Ambrose) +++ Tim McInnerny - (Quartermain) +++ Daniel Kaluuya - (Agent Tucker) +++ Roger Barclay - (Agent číslo dva) +++ Eric Carte - (Agent číslo jeden) +++ Richard Schiff - (Fisher) +++ Produkcia: Rowan Atkinson, Eric Fellner +++ (Videl v kine 22.10.2011) +++ ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Takéto sklamanie som nečakal ani v tom najhoršom sne. Druhá časť sa oproti jednotke môže schovať a ešte prosíkať o milosť, aby nedostala odpad. Som vážne prekvapený, že má JER na csfd až 64%. Vau, no, skoro ma pri sledovaní premohol spánok, oči klepkali každých 5 minút. Slabota, slabota. Humor neuveriteľne klišovitý, vycucaný z prsta. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (26)

  • Během závěrečných titulků lze zhlédnout ještě jednu krátkou pasáž, ve které English (Rowan Atkinson) vaří. (S.U.E.S.)

Související novinky

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Znovuzrozený Johnny English

Znovuzrozený Johnny English

18.09.2010

Právě tento týden začalo ve Velké Británii natáčení špionážní komedie Johnny English Reborn, v níž se Rowan Atkinson vrací jako neohrabaný agent s povolením zabíjet záchvaty smíchu. Později se štáb… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno