Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Cassidy je nekompromisním obhájcem zákona. Jeho boj za spravedlnost se však mění v pomstu ve chvíli, kdy mu srbský mafián a jeho kumpáni vyvraždí rodinu... Když mu srbský gangster nechá zavraždit manželku a dceru, drsný polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) sleduje jeho stopu do Bangkoku. Na dohled hlavní základny mezinárodní mafie spojí síly s hbitým místním detektivem Tonym (Tony Jaa). Rozhodnou se překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí.

Polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) zjišťuje, že do města má dorazit zločinec Viktor Dragovič. Šéf srbské mafie tentokrát osobně dohlíží na pašování s lidmi. Během policejního zásahu dojde ke krvavé přestřelce a Nick v sebeobraně zastřelí Dragovičova syna. Mafián se chce pomstít, a tak nechá zavraždit Nickovu manželku a dceru. Nick přežije a na vlastní pěst pronásleduje Dragoviče do Bangkoku. V kambodžské metropoli narazí na hbitého policejního detektiva Tonyho (Tony Jaa), kterému překupníci s lidmi zrovna zabili parťáka. Po počátečním nedorozumění a neshodách Nick a Tony spojí síly. Rozhodnou se zaútočit na hlavní základnu nebezpečné mezinárodní mafie, potrestat smrt blízkých, překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (146)

Fr 

všechny recenze uživatele

„MYSLÍTE, ŽE ZASTAVÍTE OBCHOD S BÍLÝM MASEM JEN PROTO, ŽE TU BUDETE POBÍHAT JAKO ZASRANÝ SKAUTÍCI? ZÁLEŽÍ VÁM NA TĚCH HOLKÁCH? SHNIJOU, AŤ UŽ JSOU KDEKOLI…“ /// Čekat nějaký nóvum bych nedoporučoval. Je to úměrně drsný námětu a nezkurvěj nic ani tím, když nechaj Tonyho Jaa dělat to, co umí nejlíp. Navíc von tady není hlavní geroj, takže než někoho rozbije, kolikrát to trvá víc, než je dramaticky zdrávo. Lundgren a jeho hra na Punishera je plná akce, která vyloženě nenudí, ale potřebovala by prokrvit. Jak už to v rámci „B“éčka bejvá, je to trochu blbý, ale dá se to překousat. Stejně na hraně je i tempo, který naštěstí nikdy neupadne do naprostýho zoufalství. Od filmu s Lundgrenem bych čekal větší trapárnu. Tahle mafiánsko policajtsky mstitelská sebehonička se (při troše dobrý vůle) dá 3* vohodnotit. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se obchodovat s bílým masem (ne vole, fakt nevím, jestli vadí, že je žlutý…). 2.) Nějaký obchodníci mi unesli dceru. Věřím, že i po půl roce bude v pořádku. 3.) Thx za titule „langi“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Krvavý prachy nesmrděj, ale poškozený zboží je nanic." Mně teda thajský holky nic moc neříkají a to ani zdravý ani poškozený. Ale na slušný akční béčko slyším. Vzhledem k obsazení Krvavej Bangkok vypadal, že tady by se mohla mlátit extraliga, ale nakonec to taková sláva nebyla. A když se k tomu přidal příběh originální jak kapr na vánoce, tak jsem se alespoň bavil tím, jak Tony dokáže ze země skopnout týpka z vagónu nebo tím, jak se Nickovi léčí střelná zranění v rámci sekund. Prostě typický béčko, k jehož "napětí" přispívá to, že i retardovanýmu divákovi je naprosto jasný, co se stane za pár minut. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Po famózní upoutávce přichází hodinka a půl obyč akčního béčka, ve kterým kraluje Dolphík a dělá všem fanouškům radost. Příběh skoro jak vyvlíknutej z Těžko ho zabít, tedy krom toho, že Lundgren neležel sedm let v komatu a taky, že narozdíl od Seagala vedle něj stáli docela vostřílení mistři bojovejch umění. Jo a tito borci tomu měli dát šťávu a grády. Já bohužel chválím jen Dolpha! Byl jsem natěšenej na souboj Jai White a Tonyho Jaa a to zase zabolelo. Když si stoupnou proti sobě takový jména chci vidět víc než takovou sesekanou rvačku. Po filmech jako Falcon Rising, Blood and Bone nebo třeba Neporazitelným 2ce vím, že Michael je prostě větší prase! To je moje malý zklamání. Daleko lepší bitka byla mezi Jaa a Lundgrenem, ale že by to bylo nějaký veledílo to ne. Každopádně jde o slušný béčko, který jestli někdy vyjde dabovaný, pouštím znovu. 65% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní akční béčko s hvězdným hereckým obsazením a obstojným vizuálem. Příběh na daný žánr je poměrně obstojný, akorát mně osobně nesedlo, že všechny tři hvězdy jsou policisté, raději bych volil klasickou formu ( Dobrák, Villain, Polda), abych měl jasně přehled v tom komu fandit, komu přát smrt. Co se týká akce je velmi slušná, ikdyž se jí převážně dočkáme až ve druhé polovině. Fighty jsou jen tři, z níchž výrazně potěší především dva a to Tony vs Lundgren a Tony vs White a ano to je definitivně splněný fanouškovský sen a využitý potenciál na plné koule. Správně tvrdé, solidní technika, špičková kamera bez střihu, údery zapadají a bolí i diváka, preciznost a vysoká kadence úderů dělá tenhle duel velmi okouzlujícím byť žádný známější styl se zde nevyskytuje jede se klasicky po staru ( Lokty, kolena, pěsti, kopy) jediný Tony zde řádí se svými salty a vychytávky a to je radost sledovat. Z akce se můžete těšit ještě na slušnou naháněčku, která potěší i fanoušky parkouru a dvě krvavé přestřelky. Tempo šlape slušně i bez akce. Pětihvězdu si šetřím na SPL 2, kde uvidíme souboje známých Hongkongských hvězd. 80% ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

No ty píčo! A protože toto zvolání ani zdaleka nedemonstruje intenzitu mého zděšení, přidám ještě pár zmatečných jinotajů a trochu vzteklého blábolení, aby to bylo co nejvíce autentické - vuáááá, grrrr, kurva kurva, dzzzzzz, mrdat! Mrdat mámu, mrdat tátu, mrdat psa! Ffffffffff. Kvak kvak. Takže... Jeden by snad řekl, že když se nám tu sešla etablovaná sorta těch nejvýznamnějších absolventů katedry filmové vědy s neocenitelnou vytříbeností filmového vkusu a všeobecným rozhledem natolik širokým, že by se dal vyvažovat žitem, tak že jejich biblicky významné komentáře budou zásadním, erudovaným a vůdčím růžencem pro nás nedostudovanou debilní lůzu jen se dvěma vysokými školami. A vono hovno, pyčo vole! Jak si teď mám, kurva, vážit pana Mojmíra, toho kultivovaného smrkače omítky a jedlé sody, nebo snad mistra Wáci, který sice nerozlišuje s/z, mě/mně, nebo dobrý/špatný, páč základku přerušil hned první den někdy mezi přezouváním bačkůrek, když ho šestiletí spolužáci v šatně umlátili chlebem s paštikou v sáčku, ale jinak nedoceněného národního polyhistora a vášnivého milovníka špatných béčkových sraček? A což teprve, až to sem se svým egomaniakálním proslovem přijde zaplavit věhlasný Čuk, též náčelník Malé Péro přezdívaný, kterej tolik vzrušení naposledy zažil loni na dovolené v Tescu, když si směl sáhnout na odstředivý odšťavňovač? No jsem nebývale konsternován tímto selháním a myslím, že to tady brzy zabalím! Když to tady můžou kurvit i samotní arbitři dobrého vkusu a veřejní činitelé správných rozhodnutí, pak už opravdu nevím, co bych tady pohledával zrovna já, obyčejný kluk prostého dělnického lidu se zbytkem rýžového nákypu za umaštěným nehtem. Jinak je to strašně super béčko, samozřejmě, jsou tam bitky a tak, takže jsem si u toho vzrušením poslintal levou bradavku, prostě borečkovi unesou cérendu, že jo, až do jihozápadního Thajska, což je země, o které toho víte tak málo, že jste si ani neuvědomili, že je ve skutečnosti jihovýchodní, a von pak jde a všecko to tam vyšolichá, uáááá, prostě sekec mazec, fakt hustý, bro! A ještě bych rád citoval tu smažku pode mnou - Lundgren je OBROVSKEJ !!! - tak tak, souhlas, takovýho čuráka jsem fakt jaktěživ neviděl! ()

Galerie (115)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo od 15. ledna do 29. března 2014 ve Vancouveru a Bangkoku. (Domin1359)
  • Podľa pôvodného scenára sa mal film odohrávať medzi New Yorkom a Moskvou. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno