Reklama

Reklama

REC 3: Počátek

  • Španělsko [REC]³: Génesis (více)
Trailer 1

Třetí díl slavné španělské hororové série REC. Na svatbu Kolda a Clary dorazí několik jejich příbuzných a přátel, mezi nimiž je jeden, kterého pokousal pes. Ten o pár chvil později začne napadat další hosty, čímž se virus začne nekontrolovaně šířit. To změní nádhernou svatební chvíli Kolda a Clary v noční můru plnou mrtvých... (TV Horor Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (476)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Dafaq?! Dokonale zbytočný a nefunkčný film. Nie je to ani vtipné, ani napínavé, nefunguje ani rámcovanie srdcervúcou love story a found footage koncept tvorcovia po 20 minútach opustia a ukáže sa to ako zásadná chyba, pretože v tej chvíli film absolútne stratí úvodnú "uveriteľnosť". Zvyšok je trápna, zle natočená fraška, v ktorej aj tie lepšie nápady (Sponge John, zbroj svätého Juraja, agent španielskeho SOZA) čoskoro umrú na nevyužitie. A čo je najhoršie, je tam zúfalo málo gore a zombie kills sú lacné a neoriginálne. Ohromné sklamanie. Keď film, ktorý má čistého času 70 minút, túžite vypnúť už v polovici, niečo je zle. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Licenčáku, pomoz mi!!!" Mrsk, křus, švich, čvacht, čvacht, rup, mlask. Příjemné překvapení oproti mizerné dvojce. Film je sice značně nevyvážený (doporučuji přeskočit první půlhodinu - všechno způsobilo psí kousnutí zdánlivě mrtvého čokla na veterině), ale jakmile je rozstřískána ručka (opakuji se, ale každý není Chytilová a móda Parkinsonů začíná být ubíjející), film nabere správné grády. Chvílemi se smějete, na příklad komicky působí hl.hrdina v brnění sv.Jiří ala Návštěvníci, chvílemi si užíváte pěkného gore - s motorovou pilou se prostě pracuje jedna radost! A ten konec! Dvě hvězdy! Tomu říkám lovestory, to je romantika! A ne ty sentimentální trapárny, co nás jimi krmí Prima a spol. Šmik ručička, letí hlavička, podpatkem do očička! Nejlepší hláška: ,,Kurva, děda a jeho zasraný naslouchátko!" Potěšení navíc - song Eloise (původně Barry Ryan 1968, ale verze od Damned taky nemá chybu). ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

Plaza svým Génesis sérii nijak neprzní, naopak jí udává nový, svěží směr. Změna formátu REC jen prospěla a samotný přechod z found footage do filmové fikce je prostý a maximálně úderný. Génesis se přímo pyšní formální vyšperkovaností, svižným tempem a dynamickou akcí, funkčním černým humorem a doposud nejsympatičtějšími hrdiny, kteří z něj dělají zatím nejlepší díl tetralogie. A to fantastické finále jen podtrhuje mé nadšení. Láska je věčná! Na Balaguerův epilog se teď těším jako nikdy předtím! ()

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

Paco Plaza to nepokazil! Během prvních patnácti minut jsem tak nějak očekával takovej ten "recovskej" standard, když se ale dění prolnulo do normálního filmu a začal tam běhat Spongebob, neschopnej rytíř a jeho drahá polovička s motorovkou, veškerá atmosféra a brutální stránka jakoby společně s původním pojetím ustoupila. Už to neni ten dechberoucí nářez, už vám nebude naskakovat husí kůže a už nebudete mít nutkání řvát společně s postavami. Stala se z toho naprosto rutinní a věru neoriginální záležitost, která doplácí na neschopnost režiséra budovat jakoukoli atmosféru či emoce. Vlastně mi po celou dobu sledování bylo úplně jedno, jak rytíř s nevěstou skončí, nutno ale dodat, že právě konec nakonec zachránil film od odpadu. Doufám, že Jaume Balagueró taky nevytvoří něco takovýho (na filmu je vidět, že předchozí dva fláky má na svědomí z 90% právě on), přeci by nechtěl tak skvělou sérii takhle zazdít. Paco Plaza to posral! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Do žánru bych ještě přiřadil komedie, protože občas mi to tak přišlo. Některé scény mi přišla až přespříliš odlehčené, že to tvůrci nemohly ani myslet vážně. Nicméně jsem se na film hodně těšil ale co následovalo bylo zklamání které ukázala už dvojka. Je tu sice krve dost a gore je pěkné, a i zombie jsou slušný svině. Ale ted přijde na řadu humorná stránka která se k filmu prostě nehodila. Navíc je to Rec(což znamená nahrávání) ale to co dělalo rec Recem se nedočkáme, handycam tu není využit jedině na začátku ale ten je bez zombíků, takže nuda. Zombí jak jsem říkal jsou strašný svině ale masky samotné nic extra. A bohužel ani postavy mě moc nebraly a dost mě nudily. tohle je spíše vyloženě pro fanoušky zombáren, nedávno jsem viděl Quarantine 2 a ta se mi líbila o něco víc. Ale i tak dám 3*, za hezké gore, a za pár dobrých scén. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (9)

  • První a druhý díl zrežírovali Paco Plaza a Jaume Balagueró společně. Další pokračování si ale rozdělili tak, že Plaza natočil třetí díl a Balagueró čtvrtý. (karlik4801)
  • Plagát k filmu pre uvedenie v USA vytvoril Tony Moore, spoluautor komiksu "The Walking Dead". (FromHell)

Reklama

Reklama