Reklama

Reklama

Nick a Dale jsou přátelé, kteří mají stejný problém - pohrdají svými nadřízenými, kteří se jim rozhodli zkomplikovat život. Nick pracuje ve finanční společnosti despoty Davida Harkena, který mu slibuje povýšení, ale nakonec se rozhodne udělit ho sám sobě. O moc lépe na tom není ani Dale. Jako zubní laborant je vydírán svou šéfkou Julií, která ho navíc sexuálně obtěžuje. Tvrdí, že pošle jeho snoubence fotky, které dokazují, že jí s ní byl nevěrný. Když nastoupil jako nováček, tak ho uspala a měla s ním sex na zubařském křesle. Oba zoufalci mají kamaráda Kurta, který se brzy ocitne na stejné lodi jako oni. Jednou večer u skleničky se všichni tři shodnou na tom, že by bylo nejlepší, kdyby jejich šéfové zemřeli. V zapadlé hospodě se seznámí s protřelým kriminálníkem, který je nasměruje na myšlenku, že musí zabít své šéfy navzájem, a navíc tak, aby vše vypadalo jako nehoda. Tím se spouští neskutečný kolotoč pokusů i drsných omylů... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 123)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Výborně vybranou trojici šéfů a skvělé vedlejší postavy (Jamie Foxx) zazdívají tři kriply v hlavních rolích, kteří (snad kromě Jasona Batemana) by zašloužili nakopat do prdele. Jednu hvězdičku za to, že ta nudná Aniston, tuctovka z neškodných romantických komedií, konečně v pořádně peprné roli. Slovo "šukadelická" opět našlo své uplatnění. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Konečně mi američtí občané naservírovali další, mírně přisprostlou a přidrzlou komedii, kterých v současnosti na jejich území vzniká jako šafránu. Tahle je ještě speciální tím, že obsahuje trojku Bateman + Day + Sudeikis, kterou jsem si okamžitě zamiloval. Neuvěřitelně nadrženou a sexy Jennifer Aniston. Brutálně vostrýho Kevina Spaceye. Věčně sjetýho Colina Farrella. Jednoho černocha, který v takové komedii nesmí chybět v podání Jamie Foxxe a kliďáka Donalda Sutherlanda. Ano, samotný sběr velikánů v tomto filmu je až neuvěřitelný, ale všichni si to užívají na plný koule a já jsem si to užíval s nima. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Praštěná, ale ne fekální! komedie se skvělými gagy a zápletkou. Většina z nás určitě už zažila silnou touhu zabít vlastního šéfa. Ale tihle hoši to myslí smrtelně (doslovně!) vážně a hodlají to dotáhnout do konce. Nickův nadřízený je vyděračský, zlomyslný a po moci prahnoucí psychopat, Kurt je nucen dělat pod věčně sjetým magorem, který o své práci neví zhola nic a Dale musí poslouchat nymfomanku a snášet její sexuální obtěžování. Pohár trpělivosti přetekl a oni sebejistě vymýšlejí plán..jsou to však takoví amatéři a pitomci, že malér stíhá malér.. Jennifer Aniston bych ve filmu ani nepoznala, konečně se vymanila z role Rachel a konečně jí to i sluší!Nemohla jsem uvěřit,že má tak hluboký hlas (jak ten dabing klame..),navíc jí tmavé vlasy svědčily,narozdíl od těch blond (Jen taková osobní připomínka k mé neoblíbené herečce). Jinak herecky zaujal i Jamie Foxx (Motherfucker Jones)a Colin Farell s úlisným příčeskem.Hlavní trojka nebyla nijak výrazná. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Kolikrát to nedává úplně smysl a ten fousatej s pisklavym hlasem nebyl vůbec vtipnej. Na druhou stranu trojice šéfů byla super. Collin Farrell měl minimum prostoru, ale psychopatickej Kevin Spacey a rajcovní Jennifer Aniston si byli rovni. Ne, že bych se pořád gebil, ale rozhodně jsem se dobře pobavil. 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JÁ TĚ VLASTNÍM, JSI MOJE DĚVKA. TAKŽE SI NEHRAJ NA NĚCO DŮLEŽITĚJŠÍHO, PROTOŽE NEJSI“....... /// Sexuální vydírání,... mučení pod příslibem povýšení, ...šéfuje mi neschopnej feťák – tři důvody, proč Nick, Kurt a Dale rozjíždí svoji ,,vražednou“ misi. NAŠI BOSSOVÉ MUSÍ ZEMŘÍT! Solidně to utíká, šéfové jsou ,,ti“ zajímavější a smál jsem se hlavně v závěrečný třetině, kdy se to začalo ,,srát“. Dobrá komedie, která pobaví i díky zajímavý zápletce, ale myslím, že Ženy sobě tomu daly na prdel víc! 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Netuším, jak se pomstít na kartáčku na zuby. 2.) Do práce chodím ještě před úsvitem a domů se vracím za tmy. Už 6 měsíců jsem neměl sex s někým jiným než se sebou. 3.) Thx za titule ,,Nikates“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (61)

Zajímavosti (43)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 35 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Jennifer Aniston (Julia Harris) ve filmu nosí hnědou paruku, která měla umocnit její sex-appeal a zároveň postavu odlišit od jejích obvyklých odlehčených rolí. (žvanimírek)
  • Kluci jezdí v autě Volkswagen Jetta A6 z roku 2011. (SONY_)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (více)

Reklama

Reklama