Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Táto romantická komédia, v niektorých krajinách známa pod názvom The F Word, je adaptáciou divadelnej hry T. J. Dawea a Michaela Rinaldiho "Toothpaste and Cigars". Čo keby muž stretol zadanú ženu a pocítil by k nej lásku na prvý pohľad? Mal by jej o tom povedať? Túto dilemu sa snaží vyriešiť Wallace (Daniel Radcliffe). Žije v Toronte, nedokončil vysokú školu a ani v práci nie je šťastný. Chantry (Zoe Kazan) naopak už má zariadený život s úspešným Benom (Rafe Spall) a pracuje na svojej kariére. Wallace chce zistiť, či by mal u Chantry šancu. Otázku, ako si ju získať, konzultuje so svojím kamarátom Allanom (Adam Driver), ktorý je zároveň Chantryným bratrancom (farfalla)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (231)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Já snad toho Radcliffa začnu v jeho post-potterovské kariéře ještě žrát. Čuch na nenápadné, ovšem žánrově vybroušené pecky, mu evidentně nechybí. Jasně, celá zápletka je strašně předvídatelná, jednoduchá a celý už jsme to viděli několikrát zpracovaný. Jenže už dlouho jsem to neviděl zpracovaný v tak scenáristicky nápaditém a upřímném kabátku, v němž se zábavně kulometnými dialogy rozhodně nešetří. Mezi Radcliffem a Zoe to navíc skvěle funguje. Normálně by to asi bylo za silné čtyři hvězdy. Kvůli efektu totálního překvapení a faktu, že už jsem se dlouho už žádné romantické komedie tak nepobavil, ale tu pátou prostě dát musím. ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Několik absurdních momentů filmu ve mně vyvolalo záchvat smíchu, ale jinak jsem dost často měl chuť vlepit tý nevyrovnaný a afektovaný pindě, která evidentně neví, co chce, a ještě vyčítá druhému city. Zoe Kazan pro mě představovala asi nejmíň sympatickou druhou polovičku v romantické komedii, co jsem kdy viděl, a do konce jsem doufal, že si Redcliffe najde někoho normálního. ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele

Daniel Radcliffe čaruje s čarodejnou "hůlkou" (ako sa to povie po Slovensky?) a privoláva si k sebe Zoe Kazan v tomto Iŕsko-Kanadskom filme .."Pôvod filmu" je na tomto filme naozaj cítiť (bez srandy). Keď by ste sa ma po dlhej dobe spýtali čo si pamätám na tomto filme? Tak by som povedal to, že casting asi musel byť úžasný lebo Daniel sa perfektne "typologicky" hodí k Zoe, proste pasujú k sebe perfektne ako pár. Ďalšia vec čo mi utkvela v pamäti Zoe je naozaj v tomto filme krásna a to myslím jej sexappeal privoláva feromóny, ktoré unikajú cez obrazovku. Ďalej film je úplne mimo reality a takto by sa to v reálnom svete vôbec nedialo proste je to rozprávka, ale tak to mne vôbec nevadí to hovorím len tak mimochodom. A keby ste sa ma spýtali čo si pamätám ešte tak už nič. Takže priemerný film romantického charakteru s celkom dobrými postavami. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasické romantické, velmi lehce komediální, drama. Daniel opravdu buduje svou hereckou kariéru další skvělou rolí a sekunduje mu ne moc okoukaná Zoe. Celý příběh je taková snadno-propojitelná řada různých ostrůvku, se kterými se dá ztotožnit, či sympatizovat nebo se jinak nechat vtáhnout do momentu. Všechno spěje k pozitivním věcem a jediné drama a utrpení je čistě na emocionální rozpolcenosti a neurčitosti ústřední dvojice. Ale celé to funguje a je to ve skutečnosti velmi sympatické ač místy melancholické. Ale to k tomuto sub-žánru patří. Takže za mě je to velmi dobrá indie-ish romantická podívaná. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie, jejíž hlavní devizou jsou sympatičtí herci v hlavních rolích a to, že působí vcelku přirozeným dojmem, vyhýbá se trapnostem a nabídne pár skutečně zajímavých dialogů. Kromě romantických pasáží i slušně pobaví, takže bez problémů splňuje žánrové požadavky. Zoe Kazan role Chantry sedla dokonale. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Napriek tomu, že prevažná časť filmu sa odohráva v Toronte, je možné si všimnúť hneď v niekoľkých scénach (00:07:40 – Wallace so synovcom sledujú horor, 01:19:20 – scéna v bare), že postavy nefandia "domácemu" hokejovému tímu (Toronto Maple Leafs), ale paradoxne ich najväčšiemu rivalovi – Montrealu Canadiens. (mclenin)

Reklama

Reklama