Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (291)

danca044 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mi doporučily kamarádky a nečekala jsem, že mě tak zaujme. Po pár shlednutých dílech jsem se nemohla dočkat dalšího pokračování a líbí se mi, že se po celou dobu u seriálu nenudím. Obsahuje všechno co mám ráda. Romantiku, dramatičnost a tajemnost. Nejvíce mě asi zaujala Ashley Benson , díky svému charisma a herecké nadanosti. Oproti tomu ale nemusím Lucy Hale, zřejmě kvůli postavě co hraje a někdy mám pocit, že není moc herecky věrohodná. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Středoškolský odvar Zoufalek bez komediální stránky. Stejně jako Gossip Girl nebo třeba O.C. je o zbohatilicých rodinách a jejich problémech, obrovských rozdílech mezi vrstvami, vztazích, neustálém posílání sms. Aspoň podle poslední věty to zní jako opruz, nicméně jde o první sérii, která má určitý nápad, zatím z něj těží a scénáristi se nesnaží ohýbat děj přes koleno (jak tomu bývá u dalších řad), no uvidíme, co dál... ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi jedovatá roztomilost a podezřívavá atmosféra. Není nijak těžké si zamilovat hlavní hrdinky, protože jsou k sežrání. Příběh je napínavý a musím se přiznat, že u některých dílů ani nedýchám. Nevadí mi, že nás tvůrci stále napínají, ale nemůžu se dočkat odhalení A. Oblíbené postavy: Spencer, Toby, Hanna, Caleb ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Hello Upper Rosewood, I have something I want to tell you, but you have to promise to never tell anyone... Do you swear on your life? Jakožto fanda Gossip Girl jsem se s nadšením musel kouknout na pilot a moje pocity jsou smíšené. Postavy zajímavé, ale jednoduché... Z GG jsem si zvykl na modní průpravu v jednotlivých dílech a i tady si rád oblečky slečen (hlavně slečny samotné) prohlídnu, ale to nic nemění na tom, že tu máme další Guilty pleasure seriál... Atmosféra dobrá, ale uvidíme jak se to vymysterizuje dále. ?% [HD] ()

misstake 

všechny recenze uživatele

1. série - nevydařená kopie Twin Peaks pro teenagery, 2. série - seriál se začíná slušně rozjíždět a žít vlastním životem, 3. série - nejlepší, 4. série - krok zpátky, nelogické jednání, člověk začíná tápat, o co tvůrcům vlastně jde. Z Imdb vidím, že je v plánu i série 5., takže natahování se asi nevyhnem, zájem o tajemství se pomalu vytrácí, zvlášť, když s každým dalším "rádoby" odhalením přibude několik dalších otazníků. Jinak holky jsou fajn, tím že je každá jiná, ale iritují mě okolní postavy, proměny charakterů jak z Ordinace v růžové zahradě, pár dílů je někdo záporák, pak klap a je z něj suprklaďas a naopak. Spousta nevyužitých odboček, zápletek a postav, které se objevují a mizí bez vystětlení, některé díly úplně o ničem, ale posledních cca 5 dílů každé série je vždy bomba... Zatím mě předchozí výčet neodradil, abych se nedíval a zatím se těším na každý další díl. Uvidíme, jak dlouho... ()

Galerie (1 798)

Zajímavosti (46)

  • Spencer (Troian Bellisario) dostala od A 35 individuálních vzkazů a dalších 25 vzkazů, které byly určeny všem čtyřem dívkám. (Weasley)
  • Ashley Benson (Hanna Marin) a Lucy Hale (Aria Montgomery) sa poznajú a sú priateľkami už od detstva, keď sa v 15 rokoch zoznámili na MySpace. (Arsenal83)

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama