Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer

Recenze (158)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi rozpačitý seriál. Na jednej strane je príliš presexualizovaný, na strane druhej často veľmi vtipný. Wiiliam Macy čo by polobezdomovecký alkoholik má skvelé hlášky, hoci jeho postava by mala byť asi najviac nenávidená. Na Emmy Rossum sa skvele pozerá a jej chladná romantická línia má svoje čaro. Príliš veľa erotickosti nie je niečo, čo by tu bolo nevyhnutné. Často je to tu úplne zbytočne nasadené s cieľom pritiahnuť mladého diváka. Hlavne homosexuálne pasáže považujem za totálny rozmar a odpadový fragment. Veľkým plusom je priamočiary presun od epizódy k epizóde s nápaditými námetmi. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DOKONČENO. Na poli všemožných namixovaných žánrů napříč obrovskými kvanty seriálů by jen tak někdo nepředpokládal výskyt prachobyčejného dramatu, které není žádnou akční podívanou, reklamou na přehnané vědeckofantastické nesmysly či opačný fantastický návrat do fiktivního středověku plného magie a draků. Shameless alespoň v mých očích dokázali uspět bez jakékoli nápomoci přehnaného CGI či zběsilého tempa a skrze desetiletou odyseu jedné chudé rodiny z Chicaga mi doručili více než stovku hodin dojímání, pochopení, soucítění, ale i občasného závidění či stoprocentního pobavení. Provázeli mě po celou střední i kus vysoké a jen za to jim ve velkém děkuju! ()

Reklama

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Plusy: Nemorální, obhroublá a lascivní, ale pořád rodinná dramedie. Občas se nebáli dotknout až tragikomedie. Nádherná Hamptonová (V). Sympotrans Trevor. Mezi: Z principu Frank (jinak okouzlující Macy), přechcávač všeho a všech (vč. gay a ex-gay aktivistů). Často ufňukaná "dobrá špatná holka" Fiona (Rossumová). Jako vždy výborná Cusacková, ovšem ve velmi bizarní roli. Romance "Gallovich" - fascinující vývoj, ale na jedné straně maniodepresivní psychotik, na druhé agresivní kriminálník. Drsná ukrajinská štětka zn. Světlana. Mínusy: Taky se na to dá koukat jako na nemístnou romantizaci lůzy. Lip (White). Ještě jsem nepřestal trnout, co vyroste z Carla. Hodnocení po 7 sériích: 78%. ()

PepeCCM 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nenudil, ale z mého pohledu tenhle seriál trochu nenaplnil svůj potenciál (nebo sem jen čekal něco trochu jiného). Přes všechen ten sex, alkohol a nadávky (a to celkem dost bez cenzury) se jedná o rodinné drama a dokonce bych k tomu přihodil i kapku telenovely (občas je chování některých postav fakt na přesdržku). A je smutný, že přes to sprosté a opilé pozlátko je mi nakonec snad nejsympatičtější postava desetiletého kluka.... ()

mirak2 

všechny recenze uživatele

Zial, v seriali absentuje akykolvek dej a vacsina je postavena na tom, ze Frank lezi spity v obyvacke, Frank lezi spity v kuchyni, Frank lezi spity v kupelni, Frank lezi spity na barovom pulte v krcme, Frank lezi spity na lavice v parku a vsetci si do neho radi kopnu. Prezivanie rodiny zo dna na den nie je dej, nie je to ani extra vtipne, skor depresivne a nebyt skvelych postav a ich vybornych stvarneni, tak by som to prestal pozerat po 3 dieloch. PS: Fiona je krasna a Karen je nadherna. ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • V 6. epizodě 1. série, když je celá rodina v kuchyni a děti se chystají do školy, se z ničeho nic v jednou záběru na stole objeví červená miska se lžící. V dalším záběru na svém místě není a v dalším zse ano. (Agita)
  • Tvorcovia chceli do hlavnej role obsadiť Woodyho Harrelsona, ten mal však nabitý diár. (Zdroj: Eurotelevizia) (kacer4)
  • V seriálu došlo k přeobsazení postavy Mandy Milkovich, kterou ztvárnila Jane Levy. Od začátku 2. série roli Mandy hraje  Emma Greenwell. (Pavka5)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno