Reklama

Reklama

Ned si žil spokojeným životem na bio farmě po boku své hippie přítelkyně, dokud jej však jeden nerozvážný incident s marihuanou na farmářském trhu nedostal za mříže. Po návratu z vězení se nastěhuje ke svým sestrám... V žádné rodině nesmí chybět – černá ovce, která je vždy o pár kroků pozadu. Zvláště pak, má-li si dát do pořádku život. Pro sestry Liz, Mirandu a Natalii je to jejich věčně pozitivní bratr Ned, bývalý majitel organické farmy, jehož neskonalá ochota spoléhat se na poctivost lidstva způsobuje jeho osobě nemalé problémy. Normálně by byl naprosto nepoužitelný, ale jednou je to jejich bratr, takže když ho opustí přítelkyně a vyhodí ho z farmy, jsou to opět sestry, kdo zavelí k záchraně. Každá ho u sebe nechá nějakou dobu bydlet, ovšem bratrova neotřesitelná víra v naprostou upřímnost jim obrátí životy vzhůru nohama. Avšak i díky tomu si všichni v rodině nakonec uvědomí, že jeho víra v lidi kolem sebe není zas až tak hloupá. (HBO Europe)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (194)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Další variace na téma měkkosrdcatý a skrz naskrz dobrácký týpek. V reálném životě bych s takovým člověkem rád pobyl, ve filmu ale jeho existenci tolerovat nehodlám, neboť znamená obrovský scénáristický cheat, který navíc v tomto případě není obalen dostatečně zajímavým příběhem. 40% ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších dramedií, která umí pobavit nenuceným humorem, který vychází z charakteristiky postav a přirozeného posouvání děje kupředu. Zároveň ale humor není tak výrazný, aby přehlušil dramatickou rovinu tohoto snímku. Pokud jde o postavy, byl jsem snímkem velice potěšen. Všechny mají nějaký vývoj a všechny se při vzájemné interakci nějak ovlivňují, přičemž ústřední postava je stále v popředí a není nijak upozaděna. Přesto však jde o snímek, u něhož nemám nutkání vidět jej znovu. Alespoň v dohledné době. A proto ta chvála a hodnocení průměrné. Po čase možná toto dílo zapadne mezi ostatní podobně laděné a podařené dramedie. 70% ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Titulní hrdina je strašnej blb. Ani to není vtipný jak je přihloupej, protože je to tak nějak samozřejmý a hluboce lidský, nebo jak to říct. On je to především dobrák, kterej neumí držet hubu a vždycky na to dojede. Mě moc sympatickej nebyl, zatímco jeho sestry mě bavily mnohem víc. Zcela průměrnej film zdobí příjemná atmosféra a výbornej cast. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si za týden budete nejspíš vybavovat jen s obtížemi a za měsíc se vám dokonale vytratí z paměti. Na druhou stranu, jeho sledování vám nejspíš vylepší náladu. Pozitivně vyznívající americký nezávislák o nenapravitelně naivním mladíkovi a jeho rodině. Hrdina snímku má jeden významný nedostatek - jeho bezelstná povaha se řídí heslem co na srdci, to na jazyku. Jenže upřímnost může někdy pořádně zkomplikovat život a vztahy ve vašem okolí, Kdybych měl najít k filmu vhodné přídavné jméno, řekl bych, že je milý. Dávat si pravidelně něco podobného 3x týdně, depka by se pro mnohé stala neznámým pojmem. Celkový dojem: 60 %. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Mnohí si myslia, že byť naivným, pravdovravným, úprimným idealistom je pozvánkou k nálepke idiot. Možno sa to tak niekedy v tomto svete javí, ale to nie je chyba tých "idiotov". Nenápadný snímok so slušným obsadením je malou sondou do americkej rodiny a je len škoda, že záver bol príliš zjednodušený. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Rashida Jones a Paul Rudd si spolu ve filmu Kámoš k pohledání (2009) zahráli pár. Zde Rashida Jones hraje přítelkyni Nedovy (Paul Rudd) sestry. (žvanimírek)

Reklama

Reklama