Reklama

Reklama

Luke Wright je bývalý newyorský policista, který se za své prohřešky v řadách policie nechává mlátit v kleci s bojovníky. Za to, že ruským gangsterům nebyl po vůli v sázkovém světě, je zastřelena jeho žena a Luke se stává vyhnancem. S kýmkoliv promluví a spřátelí se, toho Rusové odpraví. Do cesty se mu ale připlete malá holčička, o kterou mají zájem Rusové, Číňani i samotná policie. Luke se rozhodne ji ochránit. Přitom zjistí, že holčička si pamatuje velmi dlouhé číslo, které je zároveň kódem k trezoru. Jak Luke pátráním zjistí, má dojít k výměně mezi čínským gangem a samotným vedení města. Starosta má disk, o který Číňani stojí, protože jim zajistí očištění nelegálního majetku a ti mu za to dají třicet milionů dolarů a na všechno se zapomene. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (412)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TY? TEN ŠMEJD?“ ... ,,NIKDY JSEM NEBYL ŠMEJD. SLADKÉ SNY....“ /// Mei je génius (to je ta holčička, Jason tu není od přemejšlení...). Má sloužit mafii místo počítače (furt jsme u tý holčičky...). Soubory, složky, antivirus.... no to bych asi neřekl, spíš jim jde vo matiku. Čínská mafie. Ruská mafie. Policejní mafie. Jason Statham a zdrhající počítač, kterej každej chce. Jason nejdřív zmlátí rusáky. Pak policajty. A pak, pak ...no nebudu tady spoilerovat! Takovej ten film, kde pravděpodobnost smrti je vysoká. Prostě ,,Stathamovka“. Ne úplně blbá, ale zázraky se dějou jinde. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jason Statham. 2.) Čínská holčička (se radši neptám proč...). 3.) Chcu se stát počítačem (možná mi bude stačit bejt i kalkulačkou). 4.) Thx za titule ,,Daci“ a ,,jives“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Boaz Yakim má u mě velké plus, jelikož je to evidentně brutální pesimista.Všichni jsou zlý, zkorumpovaný, město je prolezlý až do morku kostí.Čistokrevná pocta akčním peckám jako Těžko ho Zabít, či Nemilosrdná Spravedlnost.Serte na scénář, který je místy tak mongoloidní až byste srali hřebíky, ale Yakim se nesnaží navrtat do akčňáku žádné trapné poselství ani art, Yakim oslavuje morbidní sílu zabijáka s xichtem charismatického Stathama, který likviduje všechno a všechny se šarmem sobě vlastním.Naprosto ucházející akční řežba, která oslavuje svůj žánr a skládá mu poctu.Yakim nám dívákům dal to co chceme na jasonovi vidět, nářezové bitky, které nejsou imbecilně sestříhané ( hello Kurýr 3 ) děj je jednoduchý, ale ne čurácky debilní ( hello Mechanik Zabiják ) a ani nenechává Jasona jen mluvit,mluvit a zase mluvit ( hello Blitz ).Chutná jednohubka, která se dá časem klidně pustit znova a s radostí. 75%. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Paráááda!!! Ruská mafie proti čínským triádám a mezi nima si nesmlouvavě klestí cestu Statham přes hromady mrtvol!!! Špičkovej akčnák ve stylu klasických 80.tek (Seagal apod...), Statham je borec, nikdo proti němu nemá šanci, s nikým se vůbexc nesere, nesmlouvá, nemrkne ani okem a rozstřílí auto plný mafiánů, osobní souboje jsou suprově koukatelný, i když sestříhaný, tak fakt dobrý zákroky, prostě mazec, tohle se mi líbilo moc!!! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Dobrej akční film. Ze začátku filmu mi přijde film dost chaotickej, kdy divák sotva dokáže si dát vše do hlavy. Pak už je to o dost lepší, jakmile Statham zachrání malou čísnkou holku. Akce a souboje jsou dobré, sice někdy moc urychlené, honička autem se tu nějaká najde. Konec mohl být lepší, ale celkově mám dobrej dojem z filmu. 78% = **** ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Že by to dávalo smysl, to nemůžu říct. Ovšem divák si odnese kvalitní ponaučení. Lze býti v průběhu jednoho jediného života soldátem, protiteroristickým agentem, fízlem, zápasníkem v kleci, bezďákem a náhradní matkou šeredné rákosky. Sice postupně, ale i tak slušné curriculum vitae. Velice nerad nervu hodnocení nahoru, ovšem logické dírky zvíci Macochy pohorší i dementa mého typu. Jasoň je sice stále všech klaďasů futrál, ovšem to, že si k opatrově vybere zrovna tu nejohyzdnější Maovu vnučku, mu sráží kredit. Co na stará kolena, až jí bude muset chudák dávat za ušiska, jako Woody Soon-Yi? To aby už začal spořit na tuny modrých pilulí. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Mŕtvy chlap v útulku pre bezdomovcov, ktorému Luke (Jason Statham) daroval tenisky, stále dýcha. (lepo)

Reklama

Reklama