Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (586)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Po delší době trochu snesitelná parodie, jejíž tvůrci si tentokrát vzali na mušku teenagerovský fenomén (ne pro každého) Twilight a pořádně se vyřádili. Některé nápady nebyly vůbec špatné - např. čivava Jacob. Já jsem k předloze celkem neutrální, takže mě tato parodie nijak neurazila. Dokonce musím pochválit, že zde tvůrci zdůraznili a zesměšnili věci, které jsem na předloze zrovna nemusel - např. všemožné vzdychy Bell(cc)y a její hrozné pohledy. Zkrátka některé parodie jsou mnohem lepší, ale existují i mnohem horší a tato se drží na vahách hodnocení parodií uprostřed. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nesměl bych vidět oba parodované filmy Twilight ságy. Nesměl bych vidět 3., dosud asi nejlepší (taky kvůli režisérovi) film ze série. Nesměl bych vidět Stmívání a Nový Měsíc v edici Rifftrax. Nesměl bych vidět parodii Twilight vs. Buffy. Nesměl bych vidět posledních pár let internet. Nesměl bych vidět Zombieland. Nesměl bych vidět Úsvit Mrtvých. Nesměl bych vidět trailer na tento film. Teprve a jedině tehdy bych se u tohoto filmu skvěle bavil. Nejkvalitnější vtipy byly vystříleny v traileru, celkově filmu (bohužel) jasně dominují ty trapné a nudné vtipy (jako vždy). Fandové jednoduchého humoru a fandové ságy Twilight, či případně někteří, kteří tyto vlastnosti sdílí, si přijdou na své. U mě špatný. ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Parodie naprosté modní blbiny nedopadne jinak než: OPDAD! Co také čekat od dua neumětělů. Nevím jak může být někomu zábavné sledovat nezábavnou frašku, kde nejen není žádný slušný gag, ale i herci by ho ani neuměli zahrát. Tohle jen utrhne x melounů díky známé předloze. Jedno však musím uznat > byl to větší horor sledovat než původní Stmívání apod. růžové upíry. NEDOPORUČUJI! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Parodie na Twilight? Nu proč ne. Patřím do skupiny diváků, kterým se doposud podařilo tomuto teenagerskému „fenoménu“ úspěšně vyhýbat, takže nemusím srovnávat, do jaké míry si z něho dělá tento film srandu. Ono to vlastně snad ani moc nejde, protože co jsem slyšel od známých, tak i originál je pěkná sračka. Sorry, omlouvám se všem nadrženým mladým slečnám, které mají rády šampóny tipu Roberta Pattinsona, ale romantická „upířina“ není nic pro mne. Moje drahá polovička mně sice jednou zkoušela překecat, abychom si udělali „pěknou“ sobotu a pustili si první tři díly Twilight, ale já jsem hrdinně usnul už po první půlhodině, takže jsem o tu skvělou show přišel a ona se pak se mnou zbytek dne uraženě nebavila. Tou samou neznámou jsou pro mne i oba režiséři Jason Friedberg a Aaron Seltzer, od kterých jsem až dosud nic neviděl. Dle nepříliš lichotivého hodnocení na internetu, kterým se pyšní jejich filmy, však soudím, že jsem o nic závratného nepřišel. Tudíž jsem nešel do této parodie s příliš velkým očekáváním a těch zhruba osmdesát minut naštěstí uteklo jako voda. Občas jsem se tu i zasmál, ale ze všeho smrděl onen pověstný zápach trapnosti a „fekálního“ humoru, kterého snesu opravdu jen malé množství. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Kdo se bojí, tomu stojí (vlasy) aneb za časů, od kdy již patizón nebyl jen pěkně hnusná dekorativní zelenina... Ono se říká, že když si člověk chce opravdu užít parodii, měl by většinu parodovaných filmů znát. To ovšem neplatí pro (pa)tvorbu dvojice neunavných žánrových onanistů Seltzer & Friedberg, kterým je šumafuk, jestli původní filmy znáte nebo ne, protože nějaký děj je tu až na posledním místě, přidušený a utopený ve skečích šroubovaných do maximální absurdity. Vampires Suck je pudrem na opruzená chlapská EGA, coby důsledek nejdelší reklamy na gely zvaný Twilight, který se sice zuby nehty snaží přiživit na senza-prima-kůl stylové vlně kolem zmíněné "tupérské" série, ale s podstatou parodie nemá podle mě nic společného. Všehovšudy dva úderný gagy, jedna maximálně přitažlivá Jenn Proske a snaha o jakýsi "příběh" toliko bolavá, jak skříplý varlata v kamaších. Největší plus tak pro mě obstarává využití skladby "If I Was Your Vampire" od Marilyna Mansona (z elegantně temné desky "Eat Me, Drink Me") při závěrečných titulcích. [final rate: 25%] ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)
  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)
  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)

Reklama

Reklama