Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (586)

Popluh 

všechny recenze uživatele

Úvod na hranici geniality, za polovinou už se ale Vampires Suck značně rozmělní. I tak ale jako celek nabízí neskutečnou porci zabijáckých gagů, neskutečně hrající "Kristen", která snad musela dva roky se Stewart žít protože její miniku, gesta i hlas napodobila takřka dokonale. Když navíc duo Friedberg & Seltzer přihodí Supermassive Black hole, kterou navíc uvede zabijácký vtípek, nemůžu jinak. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nehorázná kravina, ale kupodivu záživnější, než byl 2. díl Twilightu. Oceňuji především to, s jakou pečlivostí byly okopírovány postavy a jejich chování a taky to, že se autoři se svými vtípky trefili do těch situací, které byly k smíchu už v originále. Každopádně mám pocit, že parodiím je dávno odzvoněno. 30% ()

Reklama

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Jsem sice fanouskem Twilight, ale nevadilo by mi trochu ho zesmesnit... ale tady byla vetsina napadu az za hranici dobreho vkusu (namatkou Jacobova chlupata hrud se spoustou bradavek, Edwardovo pozadi, prohozeni stropem, priserni Zolturiovi, kluby fanynek atd.). Nektere (jako segway) se ale povedly. A musim uznat, ze herce vybrali celkem dobre (zvlast ustredni duo). Ano, zasmala jsem se, ale ne, znovu uz to nikdy videt nemusim. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já se neskutečně bavil. Jasný, je potřeba znát alespoň první dva díly Stmívání a podle mě i ty trapný upíří deníky a bůhví co ještě. Kvůli tomu jsem tam plno narážek taky nepochopil, včetně těch, které byly myšlený na to, po čem lidi v současné době v Americe šílej. Na druhou stranu si celej ten námět o zparodování řikal jako dlouho žádnej jinej nápad. A ono se to fakt docela povedlo. Pár scén bylo uplně parádních, že jsem musel utírat oči od slz a kupodivu se tam neobjevila ani jedna nechutná scéna. Autoři se od té doby, co se věnují parodiím asi poučili a udělali to vcelku jednoduše a dost funkčně. Vampires Suck je tak parodií, kterou nepochopí člověk, co s upíry nemá žádný zkušenosti. Takovejch lidí ale v současné době bude docela málo, takže je to vlastně jedno. Natočeno je to za jediným účelem a to pobavit. Podle mě se podařilo. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Imbecilní Twilight si o zparodování přímo koledoval,ale Vampires Suck se to moc nedaří..sice vystihuje blbost originálu i většinu trapných momentů(a že jich je),ale neumí s tím nijak naložit.Chybí originální nápady a většinou i vtipné momenty a VS se tak stává spíš kopií s jíným obsazením,než trefnou parodií... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)
  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)

Reklama

Reklama