Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (586)

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Parodie naprosté modní blbiny nedopadne jinak než: OPDAD! Co také čekat od dua neumětělů. Nevím jak může být někomu zábavné sledovat nezábavnou frašku, kde nejen není žádný slušný gag, ale i herci by ho ani neuměli zahrát. Tohle jen utrhne x melounů díky známé předloze. Jedno však musím uznat > byl to větší horor sledovat než původní Stmívání apod. růžové upíry. NEDOPORUČUJI! ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Předem přiznávám, že z hlouby duše nesnáším výsměch upírským filmům zvaný Twilight saga a dodnes jsem nedokázala jedničku dokoukat do konce, jelikož už pětiminutové sledování u mě vyvolává vedlejší účinky jako ospalost, pálení žáhy, silnou nevolnost... Tak si říkám, proč jsem se propůjčila tomuhle, když vím, co ve mě vyvolává jen zmínka o čemkoli v souvislosti s Twilight? Že bych očekávala náležité parodické sepsutí a výsměch celému tomu rádoby hitu? Že bych očekávala, že Vampires suck bude hit u mě? Každopádně ať jsem si myslela cokoli, budiž vynesen verdikt. Omyl na mé straně. Ačkoli jsem vydržela skoro dokonce, asi že jsem byla unavená a to kývnu na mnohé, zažívala jsem u toho stejné pocity jako u originálu, ani chvíli se mi to nelíbilo, ani chvíli jsem se nebavila, celou dobu mi bylo trapně, že na to vůbec koukám. Jablko nepadá holt daleko od stromu. Už Twilight je samo osobě výsměch a parodie, jak chtěli tedy tvůrci tohohle díla parodovat, co už parodií jest? Parodie na parodii? Bullshit! Když amíci dělají totéž... je to totéž. Tohle není parodie, tohle je remake!!! Asi nejrychleji natočený v historii filmu. ()

Reklama

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Vezměte list čistého papíru a kružítko. Ostrý hrot zabodněte do středu plochy a se vší pečlivostí a vyplazeným jazykem vykružte pěkné pravidelné kolečko. Pak papír připevněte na stěnu a 77 minut upřeně pozorujte kroužek v jeho středu. Ptáte se "PROČ"? Protože si při sledování užijete mnohem větší švandu než kdybyste koukali "Vampires Suck". ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že tohle někdy řeknu či napíšu, ale kdybych si měl vybrat mezi touto takzvanou parodií a Twilight ságou, hodně dlouho bych váhal, co si pustit... Ano, až taková sračka tenhle kus je... Silně nevtipná nuda od odporného začátku až do zkurveného konce... Banda očividně retardovaných kreténů, které by měli strach přijmout i do Jedličkova ústavu, pobíhá od ničeho k ničemu, debilně se ksichtí, bez jakékoliv snahy odříkávají špatně napsané a naučené texty a vůbec se z této zrůdnosti snaží udělat ještě větší kokotinu, než je... Naprosto projebaných 80 minut mého života... Friedberg se Seltzerem by měli chcípnout... ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Ono není vůbec těžké dělat si ze série Twilight srandu a popravdě mě vůbec nepřekvapilo, že se tvůrčí duo Friedberg/Seltzer, které stojí za těmi nejohavnějšími parodiemi, pustilo právě do zesměšňování jednoho z největších filmových fenoménů naší doby (bohužel…). Překvapilo mě naopak to, že se v této parodii najde i několik povedených gagů (!). Celkem dobrý dojem, které ony gagy budí, je však spolehlivě pokažen kvantitativně nesrovnatelně vyšším množstvím vtipů trapných až otřesných…a ve své podstatě pak především nevtipných. Z tohoto filmu by se dal sestříhat celkem snesitelný pětiminutový kraťas, ale dívat se na takové zvěrstvo více než hodinu je opravdu o zdraví. P.S.: Znalost parodované série Twilight je samozřejmě povinností, v opačném případě jsou následky sledování Vampires Suck přímo katastrofální. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)
  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)
  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)

Reklama

Reklama