Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (586)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých vtípkov nezachráni film ( Team Jacob/Edward, kontrakt, gej tanečky, Jonas Brothers)? Asi nie, ale aspoň môžme vidieť rozdiel medzi kvalitnejšími a menej kvalitnejšími paródiami. Vampire Suck sa radí k prvej kategórii. __ Becca sparodovala hlavnú predstaviteľku (orig.) Twilightu tak náramne, až jej musím darovať imaginárneho Oskara. Bravo! Každopádne, mali sme tu aj horšie výtvory. Ja len vypínam mozog a nechám sa unášať na vlne viac-menej slušnej zábavy. P.S. - Znalosť predlohy povinná. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nehorázná kravina, ale kupodivu záživnější, než byl 2. díl Twilightu. Oceňuji především to, s jakou pečlivostí byly okopírovány postavy a jejich chování a taky to, že se autoři se svými vtípky trefili do těch situací, které byly k smíchu už v originále. Každopádně mám pocit, že parodiím je dávno odzvoněno. 30% ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Parodie naprosté modní blbiny nedopadne jinak než: OPDAD! Co také čekat od dua neumětělů. Nevím jak může být někomu zábavné sledovat nezábavnou frašku, kde nejen není žádný slušný gag, ale i herci by ho ani neuměli zahrát. Tohle jen utrhne x melounů díky známé předloze. Jedno však musím uznat > byl to větší horor sledovat než původní Stmívání apod. růžové upíry. NEDOPORUČUJI! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Paráda:-) Jak já se na tuhle parodii těšil. A nezklamala mě. Kvůli ní jsem shlédnul první dva díly Twilight ságy, abych se u toho mohl lépe zasmát. Udělal jsem dobře. Děj je zparodován parádně, postavy jsou zparodovány parádně. Nejlépe je podle mě zparodován "vlkodlak" nebo chceme-li "Chivava" Jacob a jeho vlčí (psí) vlastnosti jako např. drbání hlavy, čůrání na patník, hon za kočkou, ocas atd. Jako jeden z mála mám rád parodie od těchto dvou režisérů, a přestože se tahle trochu liší od předchozích, tak se mi velice líbila. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Najznesiteľnejšia paródia dua Friedberg/Seltzer? Možno, ale o skutočnej kvalite sa naisto hovoriť nedá. To by totiž niekto musel vymeniť toto neschopné režisérske a scenáristické duo, ktorých tradičný primitívny humor zabíja aj tie slušne vypointované narážky. Len úmysel parodovať silne kontroverznú upírsku ságu sám o sebe nie je plus, a to by si mohli jej zarytí odporcovia uvedomiť. S lepším vkusom to totiž akosi neladí. 30% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)
  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)

Reklama

Reklama