Reklama

Reklama

Všechno musí pryč

  • USA Everything Must Go
Trailer

Will Ferrell nevede zrovna řádný život. Kvůli přemíře alkoholu přijde o práci i o manželku, která mu vyhodila všechny věci na trávník před dům. Dá se zase dohromady? (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (80)

markyzgero 

všechny recenze uživatele

příjemný překvapení. od ferrella všichni čekáme, že sundá hadry a bude exhibovat, no tady předvedl vcelku charakterní výkon, zcela v intencích carverovskejch povídek a já tomu navíc rozuměl. v situaci, kdy se vám zesere život a vaší jedinou možností je tejden bydlet na ulici, je prostor pro popíjení pifčáků zcela pochopitelnej. do toho nepřátelská manželka, která se po vzoru mrs. colombo neobjeví na obrazovce ani jednou a kámoš, co vlastně neni kámoš...fucking life,fucking solutions...jen jedna poznámka- ačkoliv tam ferrell chlastá jedno pivo za druhym, nikdy neni na plech. stanislavskýho metoda tady moc nezafungovala. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Tlustej kluk, tady navíc černej. To je úplnej zabiják tohohle druhu filmů. A přesto tam vždycky ten spratek je (viz Santa je úchyl). Nechápu. Alkáč Ferrellovi jde (je to takový to minimalistický herectví, což je vedle super extrovertního idiota půlka výčtu jeho hereckých poloh), linka s Rebeccou Hall i jeho ženou jsou v pohodě - melancholický ale nikoliv přehnaně sentimentální. Asi vás to těžko zklame, pokud od filmu neočekáváte, že jeho hrdina dostane životem přes držku vážně až na dřeň - Leaving LV se vážně nekoná. Ale v tom je ta pravá zenová moudrost - něco poděláte, něco napravíte a život jde dál. ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Podle povídky Raymonda Carvera. Na 30ti minutový kraťas by to bylo super, na celovečerák je tam příliš málo dramatu a zároveň hodně málo "filosofie" na to, aby si z toho jeden něco pořádně odnesl. Will Ferrell je v nekomediální roli nicméně víc něž uvěřitelný a tu vyschlou opileckou pózu mu sežerete. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Nejlepší je úspornej hereckej výkon Willa Ferrella. Tím spíš, že vlastně pořádně neměl co hrát. Zbytek je už jenom taková omáčka, která má skvělý momenty (scény s Rebeccou Hall), ale většinou je nemastná neslaná. Byla by potřeba nějaká trefná pointa (použitej závěr vyznívá uplně do ztracena) a napsat víc dialogů o životě. Bavit se pohledem na týpka sedícího na svojí zahradě v křesle a s pivem v ruce lze totiž jen pár minut, nikoliv většinu stopáže, tři slabší hvězdy. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kdeže komédia, skôr riadne depresívna mini-dráma. Mini preto, lebo väčšina filmu bola dosť pasívna a skôr bola zameraná na psychický vývoj Nicka, ktorý v jeden deň stratil prácu a keď prišiel domov, zistil že aj manželku a celý dom. Ako sa s tým vysporiadať? No potom prišla tá nekonečná statická fáza nečinnosti, až na záver sa film zase o kus rozbieha a prináša zaujímavé zistenia všetkých súvislostí, ktoré predchádzali tomu dňu zlomu. Napriek tomu to bolo celkom dobré, ale komédiu od toho určite nečakajte. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl sepsán podle novely Raymonda Carvera, pro Dana Rushe je to režisérský a scenáristický debut. (Kuzmik)

Související novinky

Will Ferrell zkusí drama

Will Ferrell zkusí drama

12.11.2018

Herec Will Ferrell (Megamysl, Táta je doma) je známý především z jeho komediálních rolí, to ale neznamená, že je mu drama úplně cizí. Naposledy si zahrál vážnou roli ve snímku Všechno musí pryč z… (více)

Reklama

Reklama