Reklama

Reklama

Všechno musí pryč

  • USA Everything Must Go
Trailer

Will Ferrell nevede zrovna řádný život. Kvůli přemíře alkoholu přijde o práci i o manželku, která mu vyhodila všechny věci na trávník před dům. Dá se zase dohromady? (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (80)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Dost solidní práce, ve které se nám ukazuje Ferrell ve vážné roli a já tvrdím, že mu to seklo. Komedie to neni ani náhodou, to by mě zajímalo, čí je to úlet. Jde o seriózní záležitost, kdy jsou koule hlavního hrdiny řádně přimáčknuty do svěráku ranami osudu a my máme možnost sledovat, jak si s tím poradí. Melancholickou atmosféru umocňuje skvělá minimalistická převážně kytarová hudba. Ale ne uplně všechno je v životě černé a když pomůžou lidé (někdy prakticky cizí) okolo a člověk sám se trochu snaží, tak zas nemusí být napořád špatně. Bude to i Ferrellův případ nebo nakonec rezignuje? 80 % Oblíbená část- úspěšný rozjezd zahradních prodejů ()

waits 

všechny recenze uživatele

Komorní a poměrně smutná podívaná, jako dělaná pro předpůlnoční vysíllání na páteční ČT2. Jenom to obsazení Ferrella spolu s anotací "komedie" bylo možná pro některé diváky matoucí a očekávávání musela být nutně zklamána.. Osud hlavnímu hrdinovi celý film dělá něco, co hezky popisuje anglická fráze "twisting the blade". Ferrell podává deptaného chlápka uvěřitelně, dokáže vzbudit sympatie a vykřesá pár zajímavých okamžiků. Nic světoborného, ale spolu s hudbou a pomalou, detailní kamerou jde o slušnou melancholickou podívanou, která citlivého diváka (škyt) pošle do postele s pocitem, že se těžké okamžiky dají překonat, i když je člověk hodný mamlas. A Ferrella ve vážných rolích mám rád, mohlo by jich točit víc. ()

Reklama

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Trailer dost jasně napoví,že nepůjde o žádné Ferrellovo třeštění a pro důkaz,že komedie může být smutná nemusím chodit nikam daleko.Normální věc.Ferrell to vezme stylem Bill Murray,a že komik umí hrát není nijak překvapivé (bych řek že je to spíš pravidlo a Stranger Than Fiction,taky nebyla čistokrevná komedie).Stokrát viděné to je a není.Will je jen mírně doštoucháván skvělými vedlejšími postavami/herci a jinak si to srovnává sám (není tu žádný trapně pohádkový Bagger Vance).Jinak další letní-nezávislá pohodovka pro Čt2.Nic lepšího neznám.4 ()

markyzgero 

všechny recenze uživatele

příjemný překvapení. od ferrella všichni čekáme, že sundá hadry a bude exhibovat, no tady předvedl vcelku charakterní výkon, zcela v intencích carverovskejch povídek a já tomu navíc rozuměl. v situaci, kdy se vám zesere život a vaší jedinou možností je tejden bydlet na ulici, je prostor pro popíjení pifčáků zcela pochopitelnej. do toho nepřátelská manželka, která se po vzoru mrs. colombo neobjeví na obrazovce ani jednou a kámoš, co vlastně neni kámoš...fucking life,fucking solutions...jen jedna poznámka- ačkoliv tam ferrell chlastá jedno pivo za druhym, nikdy neni na plech. stanislavskýho metoda tady moc nezafungovala. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Nejlepší je úspornej hereckej výkon Willa Ferrella. Tím spíš, že vlastně pořádně neměl co hrát. Zbytek je už jenom taková omáčka, která má skvělý momenty (scény s Rebeccou Hall), ale většinou je nemastná neslaná. Byla by potřeba nějaká trefná pointa (použitej závěr vyznívá uplně do ztracena) a napsat víc dialogů o životě. Bavit se pohledem na týpka sedícího na svojí zahradě v křesle a s pivem v ruce lze totiž jen pár minut, nikoliv většinu stopáže, tři slabší hvězdy. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl sepsán podle novely Raymonda Carvera, pro Dana Rushe je to režisérský a scenáristický debut. (Kuzmik)

Související novinky

Will Ferrell zkusí drama

Will Ferrell zkusí drama

12.11.2018

Herec Will Ferrell (Megamysl, Táta je doma) je známý především z jeho komediálních rolí, to ale neznamená, že je mu drama úplně cizí. Naposledy si zahrál vážnou roli ve snímku Všechno musí pryč z… (více)

Reklama

Reklama