Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Tak to je opravdu velká bída. Film o ničem. Jedna hvězdička, jako pocta staré herecké generaci ( která si opravdu nezasloužila hrát v tomto braku) a za pohlednou Sandru Novákovou a kozy Agáty Hanychové. Proboha ten Magnusek a Bendik nebo jak se jmenuje ... to je katastrofa ..se na ně fakt nemůžu koukat. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Smekám před umělci/herci naší nejstarší generace, kteří ukázali, že umí hrát, i když není co. Mladí se mají ještě mnoho co učit, i když učit se herectví stylem pokus - omyl asi není to pravé. Obsazování "reality" pseudohvězdiček, které nikdo den po soutěži (pokud ji vůbec sledoval) nezná je také projevem bezradnosti, která se nikterak nevyplácí. Říká se, že učitel musí být také tak trochu herec. Nevím, jakým byl Tomáš Magnusek učitelem, každopádně hercem není vůbec a měl by pokusů o vystupování před kamerou nechat, nekouká se na něj dobře. Ty tři hvězdičky jsou pouze za herecké obsazení legendami filmového plátna, které už nikdy neuvidíme pohromadě. ()

Reklama

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Nejalternativnejsi z alternativnich, nejpostmodernejsi z postmodernich, aneb pokud jste si mysleli, ze uz jste videli na platne uplne vsechno, tento film vas vyvede z omylu. Totalni dno ceskeho filmu s opetovnou fyzickou i "tvurci" dominanci Tomase Magnuska, ktere se vsak okamzite stava kultem. Pral jsem si, at toto dada-hardcore dilo nikdy neskonci, protoze neco takoveho uz zase dlouho neuvidim - resp. minimalne do chvile, kdy bude mit premieru dalsi opus z pretlakove dilny Magnusfilmu. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem se zase u české komedie skvěle bavil. Byla tam i spousta hluchých míst a z filmařského hlediska dost amatérismu, ale staří herci se překonávali a ukázali, že tato generace opravdu umí (nejen hrát, ale taky si ze sebe udělat prdel). Film nabízí dpoustu skvělých gagů, mnohdy na vás vyskočí úplně nečekaně. U scény Antonína Hardta s "poserou" Srstkou v podmínce nebo dezorientovanym Fišerem v kasínu jsem šel k zemi. Tak trochu Sněženky a machři po 70 letech :-) Co mě ale u filmů z dílny Tomáš Magnuska dlouhodobě irituje, je totálně odfláknutý zvuk. ()

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

Opus magnum Tomáše Magnuska. Leckterý studentský nebo otevřeně amatérský počin dosahuje vyšších technických kvalit, o obsahových kvalitách ani nemluvě. Plejádu herců, které se podařilo pro tento odpad zlanařit, nepovažuji ani v nejmenším za klad, ale spíše za smutný fakt, dokládající žalostný stav české kinematografie. Film přesně zapadající do programové skladby TV Barrandov. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Premiéry filmu se nedožila hned dvojice herců, která se na natáčení podílela. V říjnu roku 2011 zemřel na rakovinu Bořivoj Navrátil, který již před začátkem natáčení avizoval, že se jedná o jeho poslední filmový projekt. V únoru téhož roku odešel také Pavel Vondruška, jenž podlehl následkům pádu ve Stavovském divadle. [Zdroj: iDNES.cz] (oje)
  • Závěrečnou píseň filmu zpívá hlavní představitelka Libuše Švormová. (M.B)
  • Film Školní výlet se natáčel v Lázních Bělohrad, v Pardubicích, v Čelákovicích a v Chrudimi. (Bart)

Reklama

Reklama