Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

Oonika 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když mi přijde, že mám večer málo posranej učením, tak si pustím nějaký výplod s Magnuskem a hned je všecko ještě horší. Ne fakt, ani by mě asi nenapadlo na to koukat, kdyby tam v komparzu nehrála moje drahá přítelkyně... :-) Každopádně je to hovadina, nechápu, že to naše herecká elita má zapotřebí... Z toho, že tam hraje Bendig, mi šel mráz po zádech, ale aby toho pekla nebylo málo, on tam i zpíval!! ()

eugeene odpad!

všechny recenze uživatele

Filmu jsem podle první verze ukázky dost věřil. Ne. Kompletní propadák, bastardi byli alespoň s nápadem, tohle je hrozný. Děj o ničem, dialogy jsou naprostá katastrofa (takovýmhle způsobem snad nikdo nemluví!!!!), žádná z postav nemá sebemenší charakter ani cit pro roli. Kamera se oproti předchozí tvorbě hnula kupředu, ale volba úhlů a střihu je naprosto vedle. Zvuk na tom není o moc lépe - hudba řve, dialogům není rozumět a jsou "pod dekou". V postprodukci je pro zlepšení zvuku použit postsynchron a redub postav, a musím uznat, že kvalitě dost pomáhá. ALE je tu jeden problém - technika je použita pouze v některých scénách (kupodivu ne u těch, které by to skutečně potřebovaly.) Docela mě překvapila role Bendiga, který se, podlě mě, jako neherec docela slušně předvedl. Taky se mi ve filmu líbila role P. Jurišty, se kterým občas při setkání prohodím pár slov a i T. Magnusek projevil dle mého názoru zlepšení kvality svého projevu (i když jeho občasná drť gramatiky projevovaná prohazování slov ve větách, které mě všeobecně irituje, nadále zůstala). Stejne jako u předchozích dvou filmů (Bastardi 1,2) jsem se běhěm filmu sám sebe nejistě ptal na otázku, která Vás při sledování nikdy nesmí napadnout - "je tohle teda komedie nebo drama?" Filmu jsem viděl cca 2/3, takže moje hodnocení nemusí být objektivní. ()

Reklama

dainio odpad!

všechny recenze uživatele

Magnusek systematicky ničí celý český film. Jeho společnost, která zřejmě má nekonečný kapitál, vytváří rok co rok, větší a větší paskvily. Jinak se to prostě říct nedá. Školní výlet není zrovna tím pravým názvem, který by sem pasoval. Přejmenoval bych to na "Urnové háje". Generace starých herců, kteří nás bavili svými výkony v minulém režimu, se sešla dohromady a dělá ostudu svému jménu. Bez ostychu můžeme vidět nahé seniorské zadnice, hulení v pokročilém věku, choutky na sex, obludárium hnusu apod. Celé to naprosto dovršuje do extrému hrůzy účast Jana Bendiga a dalších gayků, v čele s Hranáčem na konci. K Agátě se raději nebudu ani vyjadřovat. Já se ptám, proč ? Dokud bude produkční stáj Magnusek pořád fungovat, tak se český film, může nadýchavat, tak jak chce, ale takové filmové lejna, jej vždy zakopou do hrobu. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Peklo. Zase jednou jsem poznal peklo české kinematografie. Nevím, jestli horší práci odvedl režisér Petr Šícha nebo Magnusek. Vím jen to, že to je šílený a nekoukatelný. Parta důchodců vyrazila do lázní a diváka čeká 90 minut utrpení. Upřímně to vypadá jak studentský film z prvního ročníku. A nejspíš by ten student do dalšího ani neprolezl. Odpad, který se jen tak nevidí, když začal Martin Hranáč zpívat něco o "amórovi", chtěl jsem si vrtačkou udělat díru do hlavy. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

K některejm z herců,který se zúčastnili natáčení týhle píčoviny,chovám úctu za jejich herectví,ale ani kvůli nim hvězdy nedám.Z některejch rádoby herců se mi chce naopak zvracet.Celoživotně!A film.Děs,hrůza,děj debilní jak hovno,je až neuvěřitelný,že umožněj někomu za svoje prachy natočit něco tak ubohýho.0%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečnou píseň filmu zpívá hlavní představitelka Libuše Švormová. (M.B)
  • Film Školní výlet se natáčel v Lázních Bělohrad, v Pardubicích, v Čelákovicích a v Chrudimi. (Bart)
  • Ve filmu se na plátně setkává Stanislav Zindulka se svým synem Jakubem Zindulkou. (M.B)

Reklama

Reklama