Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

20 minut během kterých jsem měla sto chutí utíkat co nejrychleji a co nejdál od kina. Ještěže to byly volňásky, protože za tohle bych nedala ani jedinou korunu a jediné, co mě přimělo tam sedět takovou dobu byl můj spící přítel vedle mě, který se probral se slovy " Tak jsem se prospal, chceš jít?" než to dořekl, byla jsem u východu. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Dokonale špatný film, jedině námět není k zahození, kdyby jej dostal do rukou zručný scenárista, mohl by vzniknout i dobrý film. K šedivému scénáři se připojila nanicovatá režie. To by stále ještě mohlo být snesitelné. Ale Šícha dokázal něco naprosto neuvěřitelného. Pod jeho neumětelským vedením sklouzávají na úroveň šmíry i ti nejlepší herci. Zřejmě chtěl setřít ten diametrální rozdíl mezi herci a Magnuskem s Bendigem. To i Fišerův strojový hlas má v sobě více života a modulace, než když se ti dva opřou do deklamování. A zlatým hřebem do rakve tohoto filmu je práce zvukaře. Nechápu, jak hluchý člověk může dělat zvukaře. A jinak, než totální ztrátou sluchu, si neumím vysvětlit to břídilství, kterým je prošpikována audio stopa této nepovedené taškařice. ()

Reklama

Diego odpad!

všechny recenze uživatele

Tomáš Magnusek, člověk, který nevystudoval herectví, režii a nic tomu podobného se vrhnuk do světa showbyznysu. A daří se mu plnit si svůj americký sen v čechách. Všechny účastníky chápu, času moc nezbývá a nabídky rolí krom cameo nejsou. Ale Sandra Nováková? Jak tu donutil k vytvoření páru s Bendigem, nechápu. U filmu se dá zasmát, když se na scéně objeví lidi, o kterých jste si mysleli, že už dělaj někde za kasou v marketu viz "vyvolený" Hranáč. Magnusku, dělej, co tě baví, ale pouštěj si to jen doma! ()

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

Opus magnum Tomáše Magnuska. Leckterý studentský nebo otevřeně amatérský počin dosahuje vyšších technických kvalit, o obsahových kvalitách ani nemluvě. Plejádu herců, které se podařilo pro tento odpad zlanařit, nepovažuji ani v nejmenším za klad, ale spíše za smutný fakt, dokládající žalostný stav české kinematografie. Film přesně zapadající do programové skladby TV Barrandov. ()

Fajt 

všechny recenze uživatele

Film je velice pěkný, ale ne pro mladé diváky, kteří jej pochopí až zestárnou. Vytýkáte starým hercům, že nemají zapotřebí se pro peníze takto se zesměšňovat, jenže opět se nedokážete vcítit do jejich naturelu, copak nechápete, že je to jejich derniéra a proto jsou vděčni za tu možnost, ještě se alespoň jedenkrát zúčastnit projektu, kde jsou potřební ? Všichni mladí také zestárnete, stačí si jen počkat !!! Zajisté ve filmu jsou i celkem nepochopitelné a nevhodné pasáže, které by se mohly vypustit, bez újmy na myšlence filmu. Toť vše. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Premiéry filmu se nedožila hned dvojice herců, která se na natáčení podílela. V říjnu roku 2011 zemřel na rakovinu Bořivoj Navrátil, který již před začátkem natáčení avizoval, že se jedná o jeho poslední filmový projekt. V únoru téhož roku odešel také Pavel Vondruška, jenž podlehl následkům pádu ve Stavovském divadle. [Zdroj: iDNES.cz] (oje)
  • Závěrečnou píseň filmu zpívá hlavní představitelka Libuše Švormová. (M.B)
  • Film Školní výlet se natáčel v Lázních Bělohrad, v Pardubicích, v Čelákovicích a v Chrudimi. (Bart)

Reklama

Reklama