Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 1

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (455)

Niles 

všechny recenze uživatele

Každý film žánru romantickej komédie, ktorý by náhodou mal viac príbehov, ktoré sa na záver popreplietajú je automaticky napodobeninou Lásky nebeskej. To je logika. New Year's Eve pre mňa nebol nič viac, než filmom, pri ktorom som na chvíľu vypol a oddýchol si. A bol som prekvapený koľko známych ľudí sa dá vtesnať do niekoľkých minút. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po vzoru úspěšné "Lásky nebeské" nám i klasik romantického žánru Garry Marshall, přináší několik rozdílných romantických příběhů v jednom, tentokrát v období, blížícího se konce roku. Dané příběhy sice nejsou tak romantické, aby dokázaly vytvořit slzy ani tak zábavné aby rozesmály ale díky hereckému ansámblu, čítajícím řadu výborných herců, dokáže film zaujmout, mužskou i ženskou část publika, zvláště, když je určen pro sledování, právě s tím, koho máte rádi. V tom případě možná přidáte i hvězdu navíc. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu Valentine's Day mnohem slabší. Zpočátku jsem uvažoval dokonce o dvou hvězdách, protože jednotlivé příběhy byly většinou děsně nezajímavé a vtipu dost pomálu. Nakonec ale z filmu šla tak dobrá nálada, že tu třetí dám... a vcelku rád. Ač Efrona nikterak nemusím, jeho linka s Michelle Pfeiffer (kterou taky jinak moc nemusím) byla nakonec nejlepší. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Uděláme si takový menší výpis: Michelle Pfeiffer, Robert De Niro, Zac Efron, Ashton Kutcher, Hilary Swank, Halle Berry, Alyssa Milano, Jessica Biel, Sarah Paulson, Til Schweiger, Carla Gugino, Katherine Heigl, Jon Bon Jovi, James Belushi, Sarah Jessica Parker, Ludacris, Hector Elizondo, Matthew Broderick. A to jmenuji jen ty skutečně známé celebrity a herecké hvězdy. Dá se s takovým obsazením natočit špatný film? Odpověď zní: A jaký! Na dlouhou dobu je tohle jedna z nejhorších komedií, které jsem zase viděl. Díval jsem se na "Šťastný Nový rok" hlavně z povinnosti, a tak to také dopadlo. Jak mám také být nadšený z toho, že jsou mi prezentovány různé epizodky, které se sem tam propojují, sem tam ne, pro všechny společné je pouze to, že se odehrávají na Silvestra. Příběhy nejsou vlastně ani originální. Jde pouze o jedno - o hledání lásky. Garry Marshall se rozhodl, že si natočí povídkový film, který ale nebude dělen na jednotlivé povídky, ale budou tvořit jeden celek. Jako kdyby mu bylo líto, že nebyl přizván k filmům jako "Paříži, miluji tě" a proto si něco podobného stvořil v žánru, kterému rozumí. Nebo alespoň rozuměl. Postavy jsou jednotvárné, jejich jednání průhledné, závěr je slzopudný, patetický a neskutečně předvídatelný. Některých herců je pro podobné filmy škoda, ale doufám, že si alespoň užívali natáčení jako třeba Hector Elizondo. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/rebelka-perfect-sense-sprosty-holky.html ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě tak, že se tvůrci velmi snažili, ale často zbytečně a bezvýsledně. Je zde vidět i snaha o vtip, který také mnohdy nevychází. Někdy však naštěstí ano. Nejvíce se mi líbila Sofía Vergara, která se svým přízvukem musí pobavit většinu lidí. Závěrečné titulky se mi líbily asi nejvíce. Nejen díky písni od Pink. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Do role Laury Carrington byla původně obsazena Halle Berry, ale z natáčení odstoupila kvůli probíhajícím právním sporům se svým bývalým partnerem a byla nahrazena Katherine Heigl. Po vyřešení rozepří se k projektu opět vrátila, avšak jako jiná postava. (oje)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama