Reklama

Reklama

Hua pi 2

  • Čína 画皮2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před 500 lety liščí démon v podobě ženy zachránil život smrtelníkovi, čímž porušil zákony světa démonů. Za to byla žena uvězněna v ledové propasti a dnem i nocí mučena extrémním chladem. Pomocí mladého ptačího démona utekla z ledového vězení. Ví, že při zatmění Slunce se stírá hranice mezi dnem a nocí. Jen v tuto dobu si lidé a démoni mohou vyměnit svá místa. Liščí žena se stane člověkem, když jí někdo dobrovolně nabídne své lidské srdce... (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $50,425Tržby Celosvetovo $116,400,000▐ V prvom rade to je strašne zdĺhavé na to aby to mohlo strhnúť, upútať, akcia v minimálnom rozsahu, dejovo miestami dosť miš maš, niekedy je fakt ťažké sa vyznať v postavách ktorá je ktorá, vizuál slušný ale zas niektoré triky ako medveď dosť odbité. /40%/ ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Fantasy/historicke cinske vypravne eposy, kde sa hodne dratuje a okazalo natahuje to, co by inak zabralo polovicu casu, su filmy, ku ktorym mam rezervovany a odmerany vztah. O to viac ma potesil Painted skin 2, ktory sice stale trpi onou nadmernou stopazou a slow-motion vizualnou nabubrelostou, ovsem ustredna myslienka, samotny pribeh i herecke vykony ma drzali v pozornosti po cely cas. Momentalne (september 2012) komercne naujspesnejsi cinsky film tak vo vysledku ponuka nadstandartnu blokbusterovu zabavu/dumku. 7/10. UPDATE 08/01/2013: Zezlo komercne najuspesnejsieho cinskeho filmu prevzala komedia "Lost in Thailand". ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi to jako Painted Skin 2, spíše bych řekl že to je sequel k Painted Skin. Stejný příběh, stejná dějová linie, z velké části i stejní herci. Ale POZOR!! - toto má absolutně jinou amosféru. By člověk neřekl, co se stejným filmem udělají 4 roky. Barevnější, poutavější, kvalitnější bitvy/souboje. I když to hrají stejní herci, tak jim to prostě více věřím. Lepší kostýmy a musím říct že i lepší herecké výkony. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je viditeľné, že táto fantasy romanca stála nejaký ten jüan. Ak dôjde na akciu, je na čo sa pozerať. Proste klasické spomaľovačky ( aby mal divák dôkladný prehľad ) a veľkolepé bitky. Ale tá vata okolo. Nechcem odsudzovať nadčasový, rozprávkový ľúbostný námet, ktorý sa objavuje vo filmoch po celom svete, ale oni na tom východe to akosi robia, hlavne v 21. storočí, ako jednu zdĺhavú púťovú atrakciu. ()

chrustie 

všechny recenze uživatele

Pro evropana, velmi exotické porcelánové panenky s obříma očima a kůží jako samet, vždy udělají své. I přes né příliš chytlavou hudbu a zbytečně dlouhou stopáž, se aspoň pro mě, jedná o jeden z nezajimavějších asijských snímků, co jsem viděl. Po vizuální stránce velmi chytlavé, nápadité scény plné detailů. ()

Galerie (210)

Reklama

Reklama