Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dvojka trpí trochu tím, že působí jako takový ten retardovaný sequel. Znásilňuje pravidla původního filmu, zbytečně tam cpe prostředí Mayfloweru, ale pokud se nad tohle přenesete, tak se jedná o solidní béčko. V první polovině pár lekaček, v druhé zase nějaká ta akce. Za týden si na to asi nevzpomenu, páč to stejně moc smysl nedávalo, ale nenudil jsem se. Slabší 3* ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Existují 3 druhy sequelů. Dobré, které jsou stejně dobré nebo i lepší než originál. Průměrné, které sice nejsou lepší než originál, ale i tak se na ně kouká dobře a originál nijak nekazí. A nakonec to jsou špatné až hrozné sequely, které působí jako parodie na originál. To je případ Mirrors 2 a člověk se diví nad tím, že tohle někdo opravdu natočil. Pokud nejlepší záběr filmu je na celý komplex budovy MayFlower, ze smrtí se člověku chce smát, nad herci kroutí hlavou a větší atmosféru má i seriál My z Kačerova, tak je něco špatně. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Zrcadla 1 sa mi páčili a tak som sa rozhodol pozrieť aj 2.No a musím povedať že príjemné prekvapenie.Samozrejme je to o dosť horšie než 1 ale nieje to žiaden prepadák.Hlavný herec dosť nesympatický neviem či mal zámerne vyzerať ako feťák ale ak áno tak sa im to podarilo.Lakačky no skoro žiadne možno 1. Takže ak vôbec do 3 by som sa vôbec nehrnul a nechal to už takto.3* a 50% jednohubka ku ktorej sa už nevrátim. ()

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: Tak tohle byla slátanina největšího rázu. Ale taková! Absolutně nedoporučuji. Takže důvod, proč zabili tu hlavní oběť byl úplná blbost. Nedomyšlené, trapné. A tak se hlavní oběť, nyní již zlá mrtvola, mstí skrze zrcadla. Otázka tedy zní... Jsem pomstychtivá mrtvola. Proč nezabiji svého vraha? Dobře, zabiji jeho komplice, ale hned na to jdu vraždit někoho, kdo s mou smrtí nemá vůbec nic společného? (otec hl. hrdiny) a když můj vrah vraždí mou sestru, tak na to jen čumím? I když mám schopnosti typu ovládám vaše tělo, zničím vás na dálku? Hvězdička za nahou první oběť. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ubrat levných a samoúčelných lekaček a nejednou levných digitálních triků v první třetině a trošku (a stačilo by opravdu jen trošku) znepřehlednit a zoriginálnit hodně předvídatelnou a čitelnou pointu ve třetině poslední, hnedle by to bylo lehce nadprůměrné pokračování horroru, který mě kdysi před lety mile překvapil. Takhle to, i navzdory poměrně promakaným mordům, zůstává pouze čistým průměrem. 2.5* ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama