Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Sračkoidní nuda, u které se dá i lehce usnout, aspoň mě se to asi na 5 minut podařilo. Zkušenyho diváky tenhle snad-ani-né-horor nemá čím překvapit. Lekačky jsou nekvalitní, digi efektů moc a triky amatérsky a jdou moc poznat. Gore efekty někoho možná zhnusí, mě zhnusilo hlavně to zpracování. Nemužu řict, že by to byl uplněj odpad, ale taky to není žádnej odvaz. Nestoji to za to, obětovat tomu ani tu hodinu a půl... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Sice tady nebyl nikterak promyšlený děj, kde by byl na konci třeba nějaký ten "wow" efekt, ani na jedničku nenavazuje, ale jako takový film neurazí. Nick byl celkem fajn, vůbec mě v tomhle filmu nevadil, to spíš ty vedlejší role těch "záporáků", kteří neměli potřebné charisma a záběry na ženské tělo byly zbytečně moc zdlouhavé a nudné. Silikony jak ušitý. :D Emmanuella, kterou znám z Dapch taky potěšila. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Důvěrně známý svět zrcadel, ve kterých se dennodenně sledujeme a která mají v daném žánru nezanedbatelný potenciál, je zbaven svých pravidel a solidní jízda může začít. Jenže, jak vidno, už samotná jednička od hororového specialisty Ajy nebyl kdovíjaký zázrak. Ani tady nebude výsledek diváka nějak zvlášť hladit po srsti. I když.. Nechci být nějak oplzlý, ale jen třeba osa Christy Carlson Romano – koupelna – voda je naprosto odzbrojující.. jinak ale průměr všech průměrů a trestuhodné zakopání talentu Nicka Stahla pod postel. Nicméně to nezačíná vůbec špatně. Tvůrci dokáží držet atmosféru a napětí na slušných hodnotách (a nabízí solidní likvidace jednotlivých postav), s přibývajícím časem a druhou detektivní polovinou ale šlápli úplně vedle. Může za to zejména odfláknutý scénář, absence nápadů a viditelně mizerné vedení herců (třeba u už tak špatné Emmanuelle Vaugier). Poslední čtvrthodina směřující k hororovému suterénu je už úplnou beznadějí, která nejednou donutí k nechtěnému smíchu.. škoda, slušný rozjezd by tu byl!! ()

Oňďo 

všechny recenze uživatele

Pravdu povediac som od tohto filmu nemal až príliš veľké očakávania. A to už len preto, že vačšinou tieto pokračovanie nebývajú zrovna najvydarenejšie. Ale toto sa fakt podarilo. Efekty boli fakt dobré, dokonca to bolo o trocha strašidelnejšie ako jednotka. Ale na jednotku to stále nemalo. Bohužiaľ, ale i tak moje hodnotenie je 4/5 ... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Frederik Wiedmann: 1. Main Title (3:30) ,2. Kayla (1:48) ,3. Slice (2:29) ,4. Alive (2:03) ,5. Run! (1:59) ,6. Who is Henry Schow? (2:01) ,7. Eleanor's Lament (3:33) ,8. Keller Returns (1:27) ,9. Suspicious (2:16) ,10. Loosing Her Up (2:04) ,11. The Murder (1:24) ,12. Want a Slice? (2:37) ,13. At Henry's House (1:18) ,14. A Corpse in the Basement (1:07) ,15. Car Crash (1:21) ,16. Max's Theme (1:24) ,17. Broken Glass for Dinner (1:24) ,18. Nightmare (1:04) ,19. Revenge (1:28) ,20. Arriving at the Crime Scene (1:07) ,21. Reflection (1:20) ,22. In the Basement (3:01) ,23. Mirror Syndrome (2:13) ,24. Breaking Glass (1:01) ,25. It's Over (1:19) ,26. Mirrors II (4:04) , ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)
  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama