Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

drackula 

všechny recenze uživatele

Prepraný nápad z prvého dielu okorenený trochou explicitného násilia a v každom zrkadle prítomný odraz mŕtveho dievčaťa, ktorá sa až moc ponášala na svoje "zmoknuté" ázijské kolegyne, nestačia na vytvorenie kvalitnej atmosféry. Film postrádal tempo a nepriniesol nič nové, iba sa snažil zviezť na podarenom prvom dieli. 40 % ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Další výplach hororu, žánru jako takového. Přičemž už s první částí měla tahle minisérie velký potenciál a zaměřit rozpočet spíše na děsivou, či i klidně krvavější stránku věci, byla by Zrcadla jedním z těch oslavovanějších hororových kousků minulé dekády. Takhle si pamatuji jednu jedinou scénu při rozevírání vlastních čelistí v koupelnovém zrcadle. Skutečná škoda. ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Jak ohodnotit? Scény se zrcadly byly vypracované a líbily se mi víc než v jedničce, ale příběh šel dost mimo a v součtu se nedostával výraznější dojem. Konec byl jedno velký zklamání, i když náběh film měl a závěr se prostě nepovedl. Herecké obsazení svědčí, že se jedná o béčkové zfilmování a v hlavním podání nejhoršího herce nudil snad úplně nejvíc. Ale za drsné zrcadlové scény by hodnocení mohlo malinko nadnést nepůsobivý zbytek. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

První díl byl pro mě milým překvapením, tudíž jsem byl zvědavý i na ten druhý. I když hodnocení je tady poměrně slabé, nevěřil jsem, že to bude takový průser. A ono se mi to potvrdilo. Nic moc extra to sice nebylo, ale já jsem ani nic velkýho nečekal. A dopadlo to přesně tak, že na konci jsem byl spokojený. Mělo to hororovou atmosféru, kterou spousta filmů postrádá. A tady dokonce velmi dobrou. Navíc žádné dlouhé startování, už od začátku to frčelo, krví se to tu taky hemžilo a naturalistické scény byly místami až nechutné, ale všechno mi to dohromady prostě padlo do oka a bavilo mě to. I když jednočka byla lepší, tak tomuto dám zasloužený tři hvězdy. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Méconnaissance - Nikdo neuvidí v zrcadle nic, co není součástí jeho samého ani věci, které si myslí, že vidí...... Jenna ( Christy Romano ) je kočka a je jí škoda, ztratil bych pro ni i hlavu. Ale ve filmu je i víc pěkných žen. Mám rád tento druh hororů, umírají zde totiž ti, co si to zaslouží. Bohužel, aby to mělo nějaký počátek, musí umřít i minimálně jedna kladná postava - a příběh může začít. V tomto snímku se mstí postava kterou hraje Stephanie Honoré Sanchez ( Eleonora ) a to docela krvavě, ale ne zas tak násilně. Pěkný horůrek, který jde ve stopách ( zrcadlech ) svého předchůdce. Má to i docela povedený konec. Došlo to tak daleko, že když se podívám do zrcadla, tak už si nejsem jistý, co je vlastně skutečnost. Ve filmu si zahrála i Emmanuelle Vaugrér a to postavu Elizabeth. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)
  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno