Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Nejstupidnější scénář, který jsem snad v životě nezažil. Průhlednost věcí příštích, nelogické chování, naprosto, ale naprosto chudý killovačky, vyjma sprchy, nevyvážené schéma filmu /první část vykosovací, druhá pátrací/.....na tomhle filmu je prostě špatně téméř vše včetně toho, že první díl to naprosto popírá. Tedy alespoň legendu o zrcadlech. Suma sumárum je to zábava pro náctiletý a pitomce navalného intelektu. Ten jeden shuriken dávám za jakous takous atmosféru, která na mě tu a tam dýchla. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Prepraný nápad z prvého dielu okorenený trochou explicitného násilia a v každom zrkadle prítomný odraz mŕtveho dievčaťa, ktorá sa až moc ponášala na svoje "zmoknuté" ázijské kolegyne, nestačia na vytvorenie kvalitnej atmosféry. Film postrádal tempo a nepriniesol nič nové, iba sa snažil zviezť na podarenom prvom dieli. 40 % ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Další výplach hororu, žánru jako takového. Přičemž už s první částí měla tahle minisérie velký potenciál a zaměřit rozpočet spíše na děsivou, či i klidně krvavější stránku věci, byla by Zrcadla jedním z těch oslavovanějších hororových kousků minulé dekády. Takhle si pamatuji jednu jedinou scénu při rozevírání vlastních čelistí v koupelnovém zrcadle. Skutečná škoda. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokračování, jež nemělo vzniknout. Režiséru nejde vytvořit slušnější atmosféra, tak útočí spoustou krve a vyhřezlými vnitřnostmi. Proč ne, ale García není Aja, takže když se v těch mordech vyžívá moc dlouho, přestává to jednoduše bavit. Největší slabinou je ale scénář, který prostě vším tím gore prostě nezamaskujete, ani kdyby jste se Argento jmenoval. A Nick Stahl se mi ani jako John Connor nelíbil. Už dlouho se mi nestalo, aby mi nějakej film vyšuměl z hlavy takhle rychle. Za boha si nemůžu vzpomenout, jak to vlastně skončilo. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Mirrors 2 kvalit prvního dílů nedosahují, ale že to je pouze video film, tak dobrá práce. Celková temná atmosféra byla provedena dobře, Nick Stahl ani moc nevadil, i když mohl hrát s větším důrazem, pointa byla dostačující a vraždy byly skvělé. Mě dvojka bavila, i když žádné mistrovské dílo to není. Za tohle se Víctor García stydět nemůže.55% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno