Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Holina 

všechny recenze uživatele

Zrcadla si vyšlápla na podobnou pouť jako třeba série Nezvratný osud nebo Saw. Totiž zatímco jednička byla originál jako poleno, na dvojku aplikovali tvůrci jednoduchý princip, podle kterého se dají natočit kilometry materiálu, přičemž se bude pouze měnit obsazení a způsoby vražd. Jediným společným čibitelem pak bude bubák v zrcadle. Víc prozradit nechci, přesvědčte se sami, ten film není úplný propadák, dá se na to koukat celkem v pohodě. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Zrcadla 1 sa mi páčili a tak som sa rozhodol pozrieť aj 2.No a musím povedať že príjemné prekvapenie.Samozrejme je to o dosť horšie než 1 ale nieje to žiaden prepadák.Hlavný herec dosť nesympatický neviem či mal zámerne vyzerať ako feťák ale ak áno tak sa im to podarilo.Lakačky no skoro žiadne možno 1. Takže ak vôbec do 3 by som sa vôbec nehrnul a nechal to už takto.3* a 50% jednohubka ku ktorej sa už nevrátim. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2008 natočil režisér Alexandre Aja snímok "Zrkadlá". Je to americký remake kórejského filmu "Geoul sokeuro". Zdal sa mi to byť celkom podarený duchársky horror. Takže som si pustil i "Zrkadlá 2". Réžie sa ujal omnoho menej skúsený Víctor García. Natočil však obstojné pokračovanie. Max spôsobí autonehodu pri ktorej zahynie jeho snúbenka. Trápia ho výčitky svedomia. Po čase nastúpi do luxusného obchodu s umením ako nočný strážnik. Tam začne v zrkadlách vídať prízraky mŕtvych ľudí. *** ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem zmiňovala v komentáři k jedničce, zrcadla ve mně vždy vzbuzovala nepříjemný pocit. To ovšem na faktu, že se ve druhých "Zrcadlech" vytrácí i ta trocha mysterióznosti, nic nemění. Scénář nestojí za nic (nemohla si za to náhodou částečně sama?!?), Nick Stahl působí překvapivě nevýrazně, a i když to bylo uděláno dobře, odtrhávající se čelist byla přeci jen efektivnější než střeva vylézající z dutiny břišní.;-) ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Vyhypovaná a masívnou reklamnou kampaňou podporovaná jednotka s Kieferom Sutherlandom ma svojho času príliš nenadchla, o to viac ma teda potešilo toto nenápadné video pokračovanie. Mirrors 2 je duchársky slasher s niekoľkými výbornými vražednými scénami a na počudovanie aj solídnymi gore efektami. Vytrasený "terminátorovec" Nick Stahl nikdy nebol hercom podľa môjho gusta a tento môj postoj k nemu sa už asi nezmení, oveľa viac než jeho nepresvedčivý herecký výkon ma však iritovali scenárové lapsusy, ktoré sa tu vyskytli a ktoré trochu kazia celkový dojem z tohto filmu. Napriek tomu však konštatujem, že Mirrors 2 je hororom, ktorý má grády... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)
  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama