Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Čtvrtá řada popisuje, jak Sherlock čeká na další tah Moriartyho, který má být mrtvý, a Watson s Mary se věnují nové životní náplni: rodičovství. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (100)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na prvé pozretie celkom slušná facka verným fanúšikom predchádzajúcich troch, respektíve dvoch obľúbených sérií. Na ten druhý mi ale jednotlivé epizódy nepripadali ani zďaleka tak zmätočné a Gatissovým a Moffatovým zámerom celkom rozumiem. Asi mi prospela ročná pauza, kdežto predtým som si epizódy druhý krát pozrel asi až s príliš krátkym odstupom. Má to svoje chyby, divák už nezažíva neopakovateľný vow efekt spred pár rokov a musí sa ešte viac sústrediť, aby pochopil o čo ide. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Ignorujíc zašedivělého Bilba Šourka, v této čtvrté, snad konečné sérii, převažují grafické efekty, CGI a dějové výmysly náhodných dotázaných v nemocnici pro chorobně "přemýšlivé" před aktuálním, jasným dějem, který by měl konzistenci, napětí a logiku. Zrovna u tohoto typu žánru je to neodpustitelné... 40 % ()

Reklama

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sherlock letos nezačal vůbec dobře. I přes všechnu bídu se mu však daří vyváznout se ctí. Oblíbené postavy zůstávají a složitý příběh je uzavřen. Snad se tak můžeme v budoucnu těšit na návrat ke kořenům. Ostatně jak bylo v závěru řečeno: „Podstatný je ten mýtus, ty příběhy, dobrodružství.“ Tak snad zase příště. Více na Věčnýkritik.cz. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po té další odmlce, kdy hlavní duo bylo zkrátka až moc zaneprázdněno filmovými rolemi, se vrátili odehrát poslední velké detektivní divadlo a ačkoli se musím připojit k těm, které to už příliš nevzalo a cítili se přespřiliš zahlceni, zklamán neodcházím. Jak už jsem totiž podotkl u předešlých sérií, tenhle výtvor se právoplatně řadí do té topky televizních děl, co nadělilo předešlé desetiletí. [viděno na Netflixu] ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť mierny pokles oproti prvým dvom seriám je to také, čudné, takže nevravím zlé ani nijak lepšie. Nepochopim tých 66% pri prvej časti. Dalo sa, zakončenie a posledná časť ale na výbornú. Len tie prvé 2 epizódy boli rovnako ako v tretej mierne chaotické. Popritom nové prípady boli zaujímavé. Ale celkovo to už nebolo také ako prvé 2 série. Stále si ale Sherlock držal štandard, nadpriemer, zaradím ho do tej mojej top 10. 4* ()

Galerie (86)

Zajímavosti (8)

  • Pevnost na šírém moři, kde se odehrává tato epizoda, je ve skutečnosti na ostrově Svaté Kateřiny ve Walesu u města Tenby, která je v době odlivu přístupná přes pláž suchou nohou. (kowalski)

Reklama

Reklama