Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

Tomiss13 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála věcí, na které se dá v televizi dívat. Člověk se nejen pobaví, ale něco se i dozví. Osazenstvo zastavárny je taky super, a některé hlášky mě dostávají. Tento pořad mě baví. Nejraději bych dal 5 hvězd, ale je třeba se držet nějakého obecného měřítka. Každopádně mezi škváry, co televizní stanice produkují, je tohle desetihvězdičkový skvost. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pro mne originální reality šou, která ukazuje v čem všem se dá v USA podnikat. Přeprodávání sběratelských kuriozit, které mají šanci přežít díky sběratelským nadšencům, může být docela záslužná činnost. Ke všem nabízeným kouskům, ať už z vojenské výstroje, hudebních nástrojů a nosičů, či fotografiím podepsaným slavnými osobnostmi se téměř vždy váže nějaký zajímavý příběh. Navíc je třeba historický původ věcí vždy prokázat a obstát před posouzením odborníka a znalce v oboru. Nezasvěcený divák se doví spoustu informací a zajímavostí o dané starožitnosti, které jsou podány vtipnou a zajímavou formou. Vadou na kráse je snaha majitelů zastavárny raritu podcenit a prodat se ziskem. To je holt ten kapitalismus. S rodinným klanem Harrisonů jsem se spřátelila natolik, že jejich pořad sleduji celkem pravidelně již třetí rok a stále mě baví. Taky bych chtěla pochválit na současné poměry skvělý dabing. Obzvláště Chumlee se povedl natolik, že si ho musí každý zamilovat. ()

Reklama

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Rodinný klan Harrisonů, jejich zaměstnanci + klaun seiálu Chumlee Russell a provoz zastavárny Gold & Silver Pawn Shop. Myslím, že je to vždy zajímavých a poučných 20 minut. 80 %. Ke komentáři uživatele kulyk: Nikdy jsem neviděl, že by se snažili majitelé nebo zaměstnanci zastavárny někoho ošulit. Naopak mnohokrát majiteli zastavované věci zprostředkují odhad znalce. O ceně vždy musí existovat dohoda a záleží na obou subjektech, na jaké ceně se dohodnou. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

jako vždy; klasická kapitalistická amerika, kde chamtiví majitel antikvariátu odprodá blbému konzumentovi cenný drahokam faraona Tutanchamona za 100 babek. Jo, je to jen divadlo, ale občas je to sranda, když se ti kreténi utahují sami navzájem, o kolik moc je Rick plešatej, nebo stařík moc senilní.. "Ricku, mě to zdá jako padělek..,, ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak můžou vydýchat toho kreténa Chumleeho. Takhle tupej degen by u nás ve firmě jezdil maximálně s paleťákem. Ale vlastně jo, dyť u Ricka je na prvním místě rodina, takže to vlastně chápu. Ovšem až se po staroušovi odporoučí i Rick, tak to půjde nejspíš do kytek. Páč Corey je zase idiotský ignorant. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (34)

  • Předtím, než začal pracovat Austin "Chumlee" Russell v zastavárně, pracoval jako prodavač v obchodě se sendviči. (didas)
  • Druhé jméno Ricka Harrisona je Kevin, druhé jméno jeho otce Richarda Harrisona je Benjamin. (rafix)
  • Natáčení probíhá v kulisách, které jen vypadají jako originální obchod. Je tomu proto, aby se zabránilo natáčení náhodných kupujících, takže všechny osoby, které jsou viděny v pozadí jsou herci. Výjimkou jsou osoby, které prodávají určité předměty, ovšem jejich předměty jsou už předem ověřené a ohodnocené, osoba musí podepsat formulář, že souhlasí být natáčena a vše co pak vidí divák, už je jen podle předem připraveného scénáře. (KREI)

Reklama

Reklama