Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Jedno odpoledne se člověk zapojí do televizního dění a ve sledu tupého přepínání programů narazí na super pořad. Zastavárna je zajímavé místo ať je to třeba v Las Vegas nebo jinde. Staré cetky mají své kouzlo i cenu. A já se rád podívám na jejich oceňování, odhalování padělků a spoustu zajímavých blbin. ()

muti 

všechny recenze uživatele

pohlad do americkej zalozne ktoru vlastni jedna podarena rodinka. vykupuju starozitnosti, ktore posuvaju dalej zberatelom. na kazdom trejde maju minimalne tak 70% zarobku (ako pise kulyk, mozte to byt az 100 nasobok) a miestami sa vobec nehanbia osmeknut nic netusiacich predajcov. ma to tak 15000, ponukam vam 1000, viac nie. okay... takze ak mate zaujem o starozitnosti a chcete vidiet ako vyzera americky biznys v praxy. inac co ma torchu stve je ze zakaznici chodia do zalozne a tvaria sa ze tym pawn stars nieco dlzia. scenario je rovnake - viete, to nie je artikel co sa dobre predava, moze nam to tu trcat roky, kazda vasa prva ponuka je uplne mimo a nasa protiponuka bude 15% z vasej prvej ceny. okradacka po americky, nic viac... jediny bonus je ze vam k zaujimavym veciam povedia nieco z historie. ()

Reklama

honza7 

všechny recenze uživatele

Fajn pořad, který učí lidi smlouvat. Zajímavé předměty, lidé kteří si myslí, že mají bůhví jaký artefakt a ono hovno. Někdy bych zpochybnil ty jejich "odborníky". Doufám, že někdy přijde zákazník se svým znalcem, který všechny kecy zpochybní. Dále mi připadá, že ten mladej vylízanec je tam jen, aby to byla napůl realitishow. Ale alespoň se občas změní prostředí. ()

Macamica 

všechny recenze uživatele

Zastavárna, která si hraje i seriózní odhad všeho možného - na druhou stranu právě to přizývání různých znalců mě na tom baví nejvíc, sice někdy plácají úplně o něčem jiném, než mají v ruce, aby zakryli, že si vlastně s tím daným předmětem až tak moc rady neví, ale ve většině případů se něco zajímavého dovím.. a krom toho mě baví i linka toho rodinného podniku a 3 generací, které mají na různé věci různé pohledy :-) Čas od času se ráda dívám a pak čekám, až třeba za rok natočí zas něco nového, protože jinak člověk ty díly umí skoro zpaměti. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela cool seriál. Sice na to nekoukám od začátku, ale ty poslední série jsou zábavné. Některý ty předměty, co tam lidi nosí jsou hodně zajímavý. Na druhou stranu u jiných si říkám, že tohle si normální člověk přece nemůže koupit a ještě za tu cenu :-) Hlavní trio a jejich vzájemné slovní přestřelky a naschvály jsou taky fajn :-) ()

Galerie (106)

Zajímavosti (34)

  • Když si projdete diskuzní fóra fanoušků pořadu, zjistíte, že osobní zkušenosti návštěvníků jsou různorodé. Někteří uvádí, že obchod navštívili, avšak v obchodě nezastihli žádnou z „hvězd“ pořadu. Ti šťastnější uvádí, že zastavárnu zastihli v momentě, kdy se natáčelo a mohli tak alespoň jednu ze známých postav zahlédnout, většinou Ricka Harrisona. Někteří návštěvníci uvádí, že během filmování museli zastavárnu opustit, jiní naopak tvrdí, že mohli zůstat vevnitř, avšak zůstat potichu. Často dále rezonuje názor, že zastavárnu neobklopuje právě líbivé prostředí. Kdybyste se i vy chtěli pokochat vzácnými předměty prodejny a přesvědčit se o názorech návštěvníků, z Prahy byste do Las Vegas koupili v roce 2017 zpáteční letenku v cenovém intervalu přibližně 14 000 - 34 000 Kč. (oje)
  • V některých dílech se objevila slečna Olivia Black, do které se zakoukal Chumllee. Když později vyšlo najevo, že existují její nahé snímky, společnost History ji stáhla z vysílání. (Tonula)
  • Pro potřeby natáčení byla část prodejny oddělena, aby do ní neměli přístup turisté. Vše probíhá u jiné pokladny, než kterou lze vidět v pořadu. Turisté alespoň tuto část prodejny fotografovali, a proto lze na pokladně vidět pásku "nefotit tímto směrem". (DexMASTER094)

Reklama

Reklama