Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Sviežosť netradičného podania de facto najotrepanejšej filmovej témy nevydrží síce celý film, ale aj tak je to zábavná komédia. Komediálny potenciál externého pohľadu na ľudskú sexualitu bol využitý na maximum - aj keď to znamená, že výsledkom je len ľahká nadpriemernosť a iba vďaka tejto metóde. Pobavila som sa, zasmiala a nakoniec len ľahúčko znudená dorazila k titulkom. 3,5* ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná a pomerne originálna romantická komédia, ktorá sa nehrá síce na prvú ligu, ale mnohé filmy z nej presvedčivo poráža (bola v USA vôbec v kinách?). Taktiež asi jediný projekt, kde je Carmen vyslovene sympatická, škoda, že nemá podobných úloh viacero. Plagát (a Carmen) vyzerá ako z pornofilmu, ale nenechajte sa zmiasť:). ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Veľké sklamanie, pre mňa len romantická nuda a vtip, ktorému som sa vôbec nezasmial, práve naopak som sa viac krát cítil trápnejšie. Niekomu možno film sadne viac, no tentokrát neprižmúrim oko ani k trom hviezdam. Už len za tých pripečeních hercov si to nemôžem dovoliť. Dabing bol trápny, ale pochybujem, že originál je lepší. 45% ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Komédia ako komédia... Fór ani jeden nápad celkom dobrý chvíľku ma to aj bavilo, no po čase ma ten rozprávač začal nudiť a ku koncu dokonca vadiť. Vo filme sa nijako nemohli prejaviť herecké výkony, pretože sa jednalo o film vychádzajúci zo života. A tak aj bečokvý herec ako Astin či céčková Electra sú celkom aj vhodný do tohto filmu. V tomto snímku stačilo, aby herci vyzerali len dobre herectvo sa od nich nečakalo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťané si udělali pěkný dokument o našem životě, začínající na obyčejném seznámení a končící v kostele před oddávajícím knězem podporovaný velice výrazně pozorovatelem a vypravěčem, kterého naprosto dokonale dabuje Vladimír Čech. Bez něj by to asi ani za moc nestálo i když pár scén tam vizuálně je rozhodně nápaditých. Například jsem zjistil jak spermie mají holt dost těžkej život. Pro nás pozemšťany je to komedie, podle mě velice zábavná a vkusná, která neurazí a ani svojí délkou nenudí. Ale nabízí se otázka, zda-li je tento film více komedií než dokumentem, čímž je také koneckonců myšlen. --- Lidské samičky zbožňují příběhy, ve kterých umírá nejlépe hrdinka a nejlépe pomalu. Naopak samečci dávají přednost příběhům, ve kterých zemřou ve vteřině davy. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama