Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Rousse 

všechny recenze uživatele

Samotný příběh by byl naprosto tuctový, ale naštěstí nějakou chytrou hlavu při psaní scénáře napadlo, šoupnout tam vypravěče, pro kterého zde v českých končinách vybrali ten nejlepší hlas, jaký mohli - Vladimíra Čecha. Ten to o hvězdu pozvedl...Jinak ale komedie to je teda solidní. Bylo mi teda hodně líto spermií, kterým tam furt stavěli nějakýho Sperminátora:-)) Ale celkově postřehy ze soužití mužů a žen byly vážně hodně trefné:-) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hlas Čecha byla dobrá volba, hodil by se i Alfréd Strejček coby dokumentový dabingový matador :-). Sexuální praktiky pozemšťanů je vlastně dokument o tom jak nás vidí zelení mužíčci a to zejména v našich nejintimnějších chvílích. Když my můžeme bez studu natáčet páření slonů či lvů v přírodopisných dokumentech, proč by emzáci nenatočili ten svůj o rozmnožování lidí! Dokument tak mapuje nejen přímo akt samotný, ale i způsoby námluv, přivedení potomka na svět ad... Velmi vtipná záležitost, doporučuji vidět! * * * ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ja sa divím, že tu nebola nominácia na Oscara za scenár, ten je absolútne dokonalý. No jasné, nie je to žiadna vážna téma, ale tak dokumentárne a vtipné spracovanie sexuálneho správania ľudí som ešte nikdy nepočul. Naozaj klobúk dolu, hlavne za prvú polovicu filmu, tam to humorom srší jedna radosť. No a Carmen Electru netreba komentovať, ideálnejší kus k tejto téme nemohli vybrať. Priemerný film, priemerná téma, priemerný dej ale je to proste geniálne spracované. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Sakra vtipná komedie u které (jako u málokterého filmu) se mi líbil český dabing (hlavně suchý komentář Čecha) než originál. Abych byl upřímný, tak už dlouho jsem neviděl komedii, která by měla originálnější námět. Bylo to opravdu zábavné a Carmen je opravdu kočka. Ovšem hláška: Sperminátor: Nepřítel všech semen! Ta nemělo chybu ;) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Myšlienka filmu je za sto bodov. Inovácia ako sa patrí, sprievodný komentár filmu je jeho najväčším kladom. Spočiatku sú poznámky rozprávača k neuvereniu vtipné a ja som len čakal, kedy sa to zlomí a bude sa to opakovať dookola. Abugov ma ale vyviedol z omylu a pointa vtipov sa stlmila len nepatrne. Uznajte: "Bytosti v tejto hemisfére planéty trávia väčšinu času hrou vo veľkých oceľových chatrčiach, ktoré si sami postavili. Samček nazýva svoju hru účtovníctvom". Tak k tomu nie je čo dodať! Vec ako herci tu idú mierne bokom. 80%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama