Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

chef 

všechny recenze uživatele

Prirovnanie s týmto filmom možno nie je úplne správne, ale osobne ma oslovil omnoho viac ako tento počin. V polovici to už pre mňa stratilo šťavu, stalo sa to predvídatelné a aj ten ospevovaný komentár akosi zovšednel a nevnímal som ho tak ako na začiatku filmu. 65% ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad, ktorý sa však vyčerpá už pri prvom použití a podmanivý komentár Vladimíra Čecha patria k ojedinelým kladom tohto takmer televízneho filmu. Dobrého humoru je tu skromne a pridávať hviezdičky za Carmen Elektru by mi pripadalo nespravodlivé voči ostatným herečkám. Nedokážem si predstaviť, že by som dostal chuť vidieť tento film opakovane. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

S obrovskou dávkou nadsázky a obrovským (mimozemským) nadhledem nám tvůrci představují partnerské vztahy na naší milované planetě. V úvodu to celé opravdu funguje a je to dost vtipné a trefné. Po první kopulaci to celé značně ztratilo na kráse, nadsázka se kamsi vytratila a do samotného závěru už to bylo takové udýchané a nepříliš záživné. Veškeré moje hvězdičky putují ke skvěle napsanému vypravěči, který to celé odvyprávěl náramně. Věčná škoda, že se celý snímek netáhl v instruktážní rovině a nezachoval si svůj nadhled. Určitě bych šel s hodnocením víc a troufám si tvrdit, že by měl snímek snad i potenciál stát se kultem. Tento snímek by snad mohl posloužit i vyrůstajícím ratolestem namísto pohádek o nadržených motýlcích. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťané si udělali pěkný dokument o našem životě, začínající na obyčejném seznámení a končící v kostele před oddávajícím knězem podporovaný velice výrazně pozorovatelem a vypravěčem, kterého naprosto dokonale dabuje Vladimír Čech. Bez něj by to asi ani za moc nestálo i když pár scén tam vizuálně je rozhodně nápaditých. Například jsem zjistil jak spermie mají holt dost těžkej život. Pro nás pozemšťany je to komedie, podle mě velice zábavná a vkusná, která neurazí a ani svojí délkou nenudí. Ale nabízí se otázka, zda-li je tento film více komedií než dokumentem, čímž je také koneckonců myšlen. --- Lidské samičky zbožňují příběhy, ve kterých umírá nejlépe hrdinka a nejlépe pomalu. Naopak samečci dávají přednost příběhům, ve kterých zemřou ve vteřině davy. ()

capák 

všechny recenze uživatele

Jedna z věcí, kterou na filmech oceňuju nejvíc, je jejich originalita, a tenhle "dokument" má tak originální a přitom jednoduchej nápad, že si s tím vystačí po celejch 90 minut. Sexuální praktiky pozemšťanů je velmi milá komedie s úžasným komentářem Vladimíra Čecha, díky kterýmu je film o třídu lepší, než by nejspíš byl bez něj, protože samotnej děj vlastně zas tak zajímavej není a chybí v něm jakejkoli větší zvrat. Úžasným nápadem jsou i scény se spermiema, ve chvíli, kdy se objevil Sperminátor nebo když spermie chlastaj pivo a hrajou karty jsem se smíchy málem udělal, stejně tak jako jsem se málem udělal při scénách s Carmen Electrou. Odteď už nikdy nebudu šoustat jako králík, ale jedině jako člověk. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama