Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Humanitární skupinka zdravotníků je na své zpáteční cestě z bývalé Jugoslávie unesena a uvězněna neznámými cizinci. Od této chvíle zdravotní sestra Carol a její dva kolegové mohou jen s hrůzou přemýšlet o tom, co s nimi únosci plánují... (PetriK12)

Videa (4)

Trailer

Recenze (107)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Trailer som nevidel. Stačil mi obsah filmu a pekný poster, aby som sa o film zaujímal... a ono to je takáto blbosť :( Bez štipky nápadu či originality to ide podľa dávno nastavenej šablóny. Ďalší z rady zbytočných hororov, ktoré budem musieť do budúcna už selektovať dôslednejšie. PS: a mieste hororové osadenstvo by malo trochu vychladnúť a nechváliť každú sprostosť :) ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Je zrejmé , že Yann má nepopierateľný talent , žial svoju H-jazdu načal témou , ktorá ma obchádza oblúkom. Balkánsky konflikt dostal na svetlo sveta hordu pošukov , humanitárne posily si svoje iste užili ( to by som prenechala inému žánru ) a odber orgánov pochybnými figúrkami v bielych plášťoch ( to tu už bolo ). Cast sa ale vydaril ( u France je to už pravidlo ) , celé to má ten správny color/feel ako bratia a sestry staršieho data ( Front/ Mart ).Scéna s nesmrteľným sádlom v kuchyni potešila, no aj keď pridám sympatických hafanov - stále Mi vychádza tá 3ka. Každopádne Gozlan upútal Moju pozornosť a trpezlivo budem čakať na Jeho reštart. Aj keď je to o inom , ale mám pocit , že ružolíci švédi to svojím " Psalm 21" frantíkom natrú. ( možno sa mýlim - dúfam , že ee ). Tá " INTERNATIONAL H - WAR " ma baví viac , ako nejaké OH . ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No musím uznat,že nic moc.Čekal jsem to lepší.Prostě mě to nedokázalo pořádně vtáhnout do děje a o hlavních postavách jsem věděl téměř kulový takže mi zrovna k srdci nepřirostly,tudíž mi bylo v celku fu(c)k jak to dopadne.Co víc dodat než že je to čistej průměr kterej nám nic novýho nepřináší.Neurazí,nenadchne. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak. A teď bych rád věděl, kde se stala chyba. Proč mě film, který má dobrou kameru, herecké výkony a ne úplně blbý příběh, ve finále tak nudil? Možná kvůli slabému napětí,možná kvůli nedostatečnému představení hlavních postav, nevím, prostě to na mě nefungovalo a i přes tu krátkou stopáž neoslovilo, natož aby mě to vyděsilo. A možná to bylo i kvůli tomu, že to tak jako tak působí jako průměrný horor... Lepší 2* ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další výlet na Balkán, tentokrát ve francouzském hororovém podání. Film je celkem pomalý a nikam nespěchá. Od určité chvíle už je vám tak nějak jasné, jak to asi bude dál probíhat. I když samotný útěk je celkem povedený. Partu francouzských lékařů bez hranic v bývalé Jugoslávii unesou obchodníci s orgány. Plány s nimi mají jasné, proto se naši hrdinové snaží uprchnout. Ani tu nenajdeme nějaké zvlášť explicitní scény. Povede se jim to a kdo přežije až do konce? "Ty svině!" ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Postava Ivana Fraňka pochází z bývalé Jugoslávie, on však hovoří ve filmu česky. (claudel)
  • Captifs se z velké části natáčelo v Alsasku. (claudel)

Reklama

Reklama