Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Humanitární skupinka zdravotníků je na své zpáteční cestě z bývalé Jugoslávie unesena a uvězněna neznámými cizinci. Od této chvíle zdravotní sestra Carol a její dva kolegové mohou jen s hrůzou přemýšlet o tom, co s nimi únosci plánují... (PetriK12)

Videa (4)

Trailer

Recenze (107)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Poměrně milé překvapení z Francie. Dnešní Francouzká tvorba se mi nijak zvlášt nelíbí, ono dát na herce litry bláta a plno krve není nic těžkého, takže se spíše nudím. Ale tohle mi sedlo. Sice příběh je klasický kišé o lidech co unášejí jiné lidi kvůli orgánům. Tohle je naštěstí příjemně krátký takže se všechno děje rychle. Není tu nic zbytečnýho. Herci působily příjemně a přirozeně hlavně Franěk a jeho "Já tě mrdat budu" mě dostávalo do kolen. Ale horší to bylo s tím děckem který mě fakt štvalo, nevím proč ho tam tvůrci daly. Nesympatický děcko co jenom čumělo. Gore sice moc nebylo ale to moc nevadilo. Příjemný pokoukání. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný.Celkem solidně natočený,žádná amatérština.Sice se v první půlce občas objeví hluchý místo,kdy má člověk chuť trochu posunout děj,ale ta druhá půlka už je celkem výživná.Navíc pro nás se ve filmu objevujou zajímavý postavičky(Bittnerová,Franěk),navíc ten tady má vskutku ďábelský vzevření.Film je povedenej,Frantíci znovu ukázali,že v tomhle a podobnejch žánrech sou mistři.60%. ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Úvodní čtvrthodina o ničem, dalších dvacet minut nudná vězeňská přehlídka, a to už se blížíme k hodnocení jedna hvězda za snahu. Přece jen to začne být jakž takž koukatelné a akce s likvidací většiny osazenstva a následná honička bezpečně parkuje na snesitelné dvouhvězdě. Ale pozor, sólo pro Ivana Fraňka a jeho originální jugoslávštinu a hop, jsme na třech! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No musím uznat,že nic moc.Čekal jsem to lepší.Prostě mě to nedokázalo pořádně vtáhnout do děje a o hlavních postavách jsem věděl téměř kulový takže mi zrovna k srdci nepřirostly,tudíž mi bylo v celku fu(c)k jak to dopadne.Co víc dodat než že je to čistej průměr kterej nám nic novýho nepřináší.Neurazí,nenadchne. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

POZOR KOMENTÁR MÔŽE OBSAHOVAŤ SPOILERY! A boj o holý život a svoje vnútorné orgány sa môže začať.Prvá polovica veľmi vlažná,až som váhala či ďalej pokračovať,ale potom sa to od druhej polovice zlomilo a zvyšok si vypýtalo svoju daň v podobe dosť hustého a napínavého predfinále.Tí,ktorí majú fóbiu zo psov,by mali s týmto asi menší väčší problém,veď kto by aj nemal pred svorkou zúrivých beštií.Ľudí sa dá akokoľvek odrbať,ale psov neodrbeš.Mali by ste ich v zuboch skôr ako by ste napočítali 1-2-3.Ale kedže sa nachádzame vo filme,tu padli za obeť práve oni.Som rada za to kukuričné pole v samotnom závere,býva veľmi vdačným bojiskom v mnoha prípadoch.Je vari možné,že to prežije opäť žena?Asi sme predsa len silné charaktery. 3/4 hviezdy,kedy 3 je málo a 4 sú veľa. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Postava Ivana Fraňka pochází z bývalé Jugoslávie, on však hovoří ve filmu česky. (claudel)
  • Captifs se z velké části natáčelo v Alsasku. (claudel)

Reklama

Reklama