Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

lykan9 

všechny recenze uživatele

LOL je nudnou kravinou a starostech náctiletých dětech, které se cítí být ublížené, když rodiče u nich najdou drogy nebo zmínku o tom, jak je berou a ještě očekávají, že když je za toto rodiče potrestají, tak se jim za to omluví. Jediné pozitivum je, že pojetí této teenage romantické komedie je podáno trochu drsněji, než jsme u jiných zvyklí. Stejně je to však málo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MÉ JMÉNO JE LOLA, ALE KAŽDÝ MI ŘÍKÁ LOL....“ /// Jsou mladí, zkouší milovat, žít a bavit se. Hodně teen, hodně muziky - asi proto, že maj kluci kapelu (bohužel jí jde hodně mimo mě), samej zamilovanej smajlík a Demi Moore, která má nasrat nás stárnoucí kretény, kteří se rozhodnou rozpomenout na mládí. Holky se zamilujou, kluci (možná) strčej ruku do trenclí a my starší ….budem mít pocit, že to plyne nějak pomalu (i když uznávám, že mě ten vejlet do Paříže lehce pobavil). Komplikovanost dívčí duše (aneb rok ze života teenagera) – místo muzikálu jen obyčejný lásky ze střední – kurva, já chtěl původně vidět francouzskej originál. ,,JE DOBRÉ MILOVAT NĚKOHO TAK, AŽ TO BOLÍ“. No a co myslíš ty? (tak třeba já…. já už mám ten originál u prdele.) P.S.: Ty 3* berte s rezervou, někdy se prostě vyplatí čumět na filmy pro mladý s mladejma (stejně jako vzpomínat na pracovní úspěchy se starejma). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, kdy holky můžou píchat na školních záchodcích. 2.) Luštím záhadu, jestli by Demi Moore mohla hrát holku ze střední (no vo fous, ale ty záchodky….). 3.) Zjistím, že do Paříže nemám jezdit se starou, ale se školou. 4.) Chcu bejt nejlepší máma na světě (jak říkám nic pro chlapy). 5.) Chcu píchat Hannu Montanu (nechcu se opakovat, ale jak říkám - nic pro chlapy). 6.) Thx za titule ,,Just.m3“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Mílý Cirkus v přechodu. Aneb. Ještě to není ta sympatická štětka a už to není to dítě zneužívané Disneyem. Vzhledově někde mezi koblihou a lívancem...... Film samotný má asi nějaký potenciál, ale nakonec stejně sám sebe dotlačí do pozice ploché moralitky... Přežít se to dá, občas to v jednotlivostech pobaví, ale jako celek je to zbytečnost. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Ten film má docela dobrý scénář, nápad, zpracovaní, všechno. Poměrně dobrý romantický film prozkoumávající i vztahy rodičů a jejich dospívajících dětí. Existuje ovšem jedna jediná věc, přes kterou jsem se nedokázal přenést a tou je afektovanost některých herců. Miley Cyrus, která se tu pokouší hrát, se s afektovaností oproti Hannah Montana sakra krotí, ale i když mi není vyloženě nepříjemná, tak mi jako herečka opravdu nesedí a nesedla a vzhledem k tomu, že s hereckou kariérou nejspíš sekla, už asi nesedne. Ale není to jen ona, tady mi upřímně herecky seděla prakticky pouze Demi Moore a s přivřenýma očima Douglas Booth. A LOL vždyť ona ta Miley není ani hezká, tak proč po ní tolik kluků ve filmu šílelo??? ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak nie. Prekvapenie sa nekonalo. Ďalší z rady filmov, kde si na svoje prídu dievčatá a chlapcom to nemá veľmi čo ponúknuť. Plus je v jednoduchosti deja a "riešenia realnych" problémov teenegerov. Cyrus potešila. Som zistil, že celkom aj vie zahrať a zostať pri tom stále prirodzená. Moore sa po odmlke zase ukázala a nesklamala. jeden alebo dva skutočne vtipné momenty však film nezachránia. Dievky odchované na Patyzónovi, hor sa na tento film. 2 z 5 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Režisérka Lisa Azuelos natočila stejnojmenný film LOL (2008) poprvé v roce 2008. Svými příběhy se však liší. (iampatrik)
  • Miley Cyrus (Lola) sa v tomto filme splnil sen zahrať si po boku Demi Moore (Anne). (Cherry_Bomb)
  • V úvodu filmu, kdy jede Lola (Miley Cyrus) podzemní dráhou, je možné zahlédnout billboard s upoutávkou na původem českou hru „Mafia 2“. (Scelleton)

Reklama

Reklama