Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt těžkej průser......Tento film mě pouze utvrzuje, že ty "pubertální romantické " filmy fakt nemám rád...snad jen vyjímka American Pie 1-4, ale jinak je nevyhledávám....No....zatímco ve filmu Poslední píseň mě Miley Cyrus řekněme nevadila, ale naopak mi byla i sympatická, v LOL jsem ji fakt nemohl vystát, nevím proč, ale vždy když se objevila na scéně, chtěl jsem to vypnout....Jinak k filmu.....průměrný, předvídavý bez náznaku něčeho smysluplného......Tak tohle ne, díky.....Odpady! moc nedávám, jenom když nejdem schopen se na film dodívat, tady jsem to tak tak ustál... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MÉ JMÉNO JE LOLA, ALE KAŽDÝ MI ŘÍKÁ LOL....“ /// Jsou mladí, zkouší milovat, žít a bavit se. Hodně teen, hodně muziky - asi proto, že maj kluci kapelu (bohužel jí jde hodně mimo mě), samej zamilovanej smajlík a Demi Moore, která má nasrat nás stárnoucí kretény, kteří se rozhodnou rozpomenout na mládí. Holky se zamilujou, kluci (možná) strčej ruku do trenclí a my starší ….budem mít pocit, že to plyne nějak pomalu (i když uznávám, že mě ten vejlet do Paříže lehce pobavil). Komplikovanost dívčí duše (aneb rok ze života teenagera) – místo muzikálu jen obyčejný lásky ze střední – kurva, já chtěl původně vidět francouzskej originál. ,,JE DOBRÉ MILOVAT NĚKOHO TAK, AŽ TO BOLÍ“. No a co myslíš ty? (tak třeba já…. já už mám ten originál u prdele.) P.S.: Ty 3* berte s rezervou, někdy se prostě vyplatí čumět na filmy pro mladý s mladejma (stejně jako vzpomínat na pracovní úspěchy se starejma). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, kdy holky můžou píchat na školních záchodcích. 2.) Luštím záhadu, jestli by Demi Moore mohla hrát holku ze střední (no vo fous, ale ty záchodky….). 3.) Zjistím, že do Paříže nemám jezdit se starou, ale se školou. 4.) Chcu bejt nejlepší máma na světě (jak říkám nic pro chlapy). 5.) Chcu píchat Hannu Montanu (nechcu se opakovat, ale jak říkám - nic pro chlapy). 6.) Thx za titule ,,Just.m3“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Naaaaaprosto okopírované podle francouzské verze. Věděla jsem, že to má být podle toho natočené, ale myslela jsem, že ačkoli příběh bude stejný- scény a dialogy budou jiné...Ale to jsem se spletla protože snad jediná věc co se lišila byla Johanka z Arku versus princezna Diana. Ale na druhou stranu- není to špatně natočené. Na herce se kouká rozhodně líp, než v originální verzi s výjimkou Miley- která mi byla trnem v oku a je to asi ta věc co mě na americkém zpracování vadí úplně nejvíc. A málem bych ještě zapoměla na OREO sušenky! :) ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Celý ten úsměvně i ubrečeně výmluvný koncept, že tahle generace sice nevěnuje čas studiu (a tím nemyslím striktně školu), ale místo toho si užívá života - šuká, chlastá a poslouchá hudbu, mi přijde děsně kreténský. Někdo by jim měl říct, že my jsme v sedmnácti taky šukali, chlastali, hulili a jak tak poslouchám svý rodiče, tak i oni v šedesátkách a sedmdesátkách netrávili volný čas čtením bible. Společnost se mění skrz užívání médií. Naši rodiče neměli ty naše internety, takže se scházeli face to face, věci si hledali v knihách a poslouchali druhý. Moje generace má s tou mladou v podstatě stejný možnosti, rozdíl je ale ve stylu. My využijeme email, abychom se sešli, děcka se sejdou tam. Nám slouží internet, abychom na něm našli informace, děcka je nehledaj, protože jsou přece na internetu. Doba se zrychluje, ale klouže se jenom po povrchu. Představte si lidi jako mravence a společnost jako cibuli. Dneska se běhá po povrchu cibule děsně rychle a mravenec může být v jeden moment kdekoliv, nepodívá se ale pod slupku. To je strašně jednoduchý pro marketing, protože stačí cibuli hezky nastříkat, navonět, namalovat a je už úplně jedno, že je uvnitř shnilá nebo prázdná nebo tříakordová nebo těhotná. Neměl bych nejmenší problém vyspat se s Miley Cyrus, rozuměl bych jejím problémům, uměl ji poradit s oblečením a vím, co dělá za hudbu. Jenže ona by měla sakra problém rozumět jedinýmu slovu, když bych se bavil s kamarády, udržet koncentraci u hudby, co poslouchám, neusnout u filmů, na který se dívám. Smutným paradoxem pro mládež 21. století je fakt, že čím dostupnější informace jsou a čím více je jich k dispozici, tím méně je jich přijímáno. Na to se dá říct jen LOL. ()

Ev.D. odpad!

všechny recenze uživatele

LOL aneb Strach a Hnus z USA. Kamarádka mě hodně dlouho nutila at se na to podívám jen co jsem viděla že v tom hraje Miley Cyrus mi bylo jasný ,že to nechci vidět ,ale přece jen sem se rozhodla podívat a upevnit si můj názor že ji nesnáším. První scéna s ní a začalo se mi dělat špatně ,protože ta scéna byla fakt divná, připadala mi že jsou na drogách a výraz ,,Loly" tomu dost naznačoval , takže jsem popřeskakovala většinu scén ,protože se na to nedalo dívat. Jedna velká reklama na všechno možný. Dala bych tak 0,4 hvězdičky za Demi Moore ,ale tady nemá vážně co dělat, má na lepší filmy. A jak jsem řekla tohle dílo mě ujistilo ,že Miley Cyrus vážně nesnáším a po tomhle ještě víc. Určitě bych napsala na obálku tohoto DVD : ,,Varování: osobám se slabou povahou se nedoporučuje, může mít katastrofální následky!" ODPAD! ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • V úvodu filmu, kdy jede Lola (Miley Cyrus) podzemní dráhou, je možné zahlédnout billboard s upoutávkou na původem českou hru „Mafia 2“. (Scelleton)
  • Promítání snímku bylo povoleno pouze ve 23 zemích. (chelseaman22)
  • James (Jay Hernandez) jezdí na motorce značky Ducati. (Claude Speed)

Reklama

Reklama