Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Tyny 

všechny recenze uživatele

Film, z kterého je v poslední době každý na větvi a já vůbec nechápu proč. Lolem se Facebook jen hemží, všude jsou fotku a animace z filmu a já pořád nemůžu přijít na to, co se ostatním na Lol tak strašně moc líbí. Sice je to pohodový film, ale je to prostě řadová romantická komedie, s trochou rodičovství a hudby. Americké klišé, plné ohraných scének. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Příšerně unylá věc. Po dvaceti minutách jsem měl chuť vypnout přehrávač a dělat něco smysluplnějšího, tedy naprosto cokoliv, ale nakonec jsem stejně vydržel do očekávaného konce (konců). Ona Miley Cyrus (tady ještě v době před znevkusněním) jinak hraje dobře, o Demi Moore platí totéž... Jenže když nemají co hrát, je to bída. Jediným světlým bodem byla scéna rodiče u večeře - potomci v pokoji. Jinak nic. A také byl docela průšvih, že jediný originálnější nápad, tedy chatovací okna vyskakující přímo do obrazu, pro změnu zabil ořez obrazu.__P.S. Pokud obraz oříznutý nebyl a ta okna byla tak osekaná schválně, jsou tvůrci ještě neschopnější než jsem si myslel. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Ten film má docela dobrý scénář, nápad, zpracovaní, všechno. Poměrně dobrý romantický film prozkoumávající i vztahy rodičů a jejich dospívajících dětí. Existuje ovšem jedna jediná věc, přes kterou jsem se nedokázal přenést a tou je afektovanost některých herců. Miley Cyrus, která se tu pokouší hrát, se s afektovaností oproti Hannah Montana sakra krotí, ale i když mi není vyloženě nepříjemná, tak mi jako herečka opravdu nesedí a nesedla a vzhledem k tomu, že s hereckou kariérou nejspíš sekla, už asi nesedne. Ale není to jen ona, tady mi upřímně herecky seděla prakticky pouze Demi Moore a s přivřenýma očima Douglas Booth. A LOL vždyť ona ta Miley není ani hezká, tak proč po ní tolik kluků ve filmu šílelo??? ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Takové "teen drama" (jiná škatulka mě nenapadla) o vztazích a problémech puberťáků. Jako takové ale vcelku funguje, takže kdo od toho nečeká víc, může být ve finále spokojený. Původní film jsem neviděl a dokonce jsem neměl ani ponětí, že existuje, takže porovnávat nemůžu, ale rád se na něj někdy v budoucnu podívam. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Miley Cyrus se rozhodla, že vystoupí ze stínu "Hannah Montana" a zahraje si drsnou teenagerku. Jenže si neuvědomila, že "LOL" je neskutečný blábol, který je tak naivní, že milá Miley ještě hlouběji zapadla do škatulky, v které si tak pěkně ustlala. Natáčí pro mladé a pro nikoho jiného, vypadá to ale, že si sama dělá scénáře, nebo jí v tom pomáhá někdo zhruba stejně starý. Nevím, co podobný film chce říct. Chce vychovávat? Jestli ano, tak proč se zde matce říká bitch? Proč se slečny oblékají jako prostitutky. A proč se tak vlastně chovají? Nebo je to snad obraz upadající americké společnosti? Proč se potom všechny postavy berou tak neskutečně vážně? Kde je nějaká sebekritika? "LOL" byl původně francouzský film (uváděný také jako "LOL"). Remake si natočila sama režisérka, která soudnost podle všeho skutečně ztratila. V tomhle případě podle všeho remake znamená, že se vezme celkem dobře hodnocená látka, z té se ostříhá všechno zajímavé, aby to bylo pro Američany skousnutelné, do toho se nacpou známá jména jako Demi Moore, zmiňovaná Cyrus anebo Thomas Jane, jedna zašlá hvězda (nám navíc naprosto neznámá) po plastikách, která vypadá jako něco, co by neuspělo ani v konkurzu na styčného důstojníka na lodi Enterprise, a z toho celého se uvaří naprostá hloupost, která hraje na to, že divák podle všeho snese všechno. Apeluji na vás. Nenechte si takové vymývárny líbit. Chtějte chytré komedie, silná dramata. Chtějte komedie jako "Bláznivá zatracená láska" nebo "Ženy sobě", ty mají něco do sebe. Tohle je jen bohapustá slátanina, která doufala, že známá jména něco dokáží, ale jak, když mají s prominutím debilní scénář? Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/parmeni-krysy-z-temnot-mi-4-blazniva.html ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • V úvodu filmu, kdy jede Lola (Miley Cyrus) podzemní dráhou, je možné zahlédnout billboard s upoutávkou na původem českou hru „Mafia 2“. (Scelleton)
  • Natáčení probíhalo v Chicagu a Paříži od 20.7 do 9.2010. (ČSFD)
  • Príbeh sa odohráva v Chicagu, no nakrúcalo sa v Detroite. V jednom zábere je jasne vidieť Renaissance Center (RenCen), čo je skupina siedmych mrakodrapov v Detroite. (katherine.)

Reklama

Reklama