Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

lykan9 

všechny recenze uživatele

LOL je nudnou kravinou a starostech náctiletých dětech, které se cítí být ublížené, když rodiče u nich najdou drogy nebo zmínku o tom, jak je berou a ještě očekávají, že když je za toto rodiče potrestají, tak se jim za to omluví. Jediné pozitivum je, že pojetí této teenage romantické komedie je podáno trochu drsněji, než jsme u jiných zvyklí. Stejně je to však málo. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Celý ten úsměvně i ubrečeně výmluvný koncept, že tahle generace sice nevěnuje čas studiu (a tím nemyslím striktně školu), ale místo toho si užívá života - šuká, chlastá a poslouchá hudbu, mi přijde děsně kreténský. Někdo by jim měl říct, že my jsme v sedmnácti taky šukali, chlastali, hulili a jak tak poslouchám svý rodiče, tak i oni v šedesátkách a sedmdesátkách netrávili volný čas čtením bible. Společnost se mění skrz užívání médií. Naši rodiče neměli ty naše internety, takže se scházeli face to face, věci si hledali v knihách a poslouchali druhý. Moje generace má s tou mladou v podstatě stejný možnosti, rozdíl je ale ve stylu. My využijeme email, abychom se sešli, děcka se sejdou tam. Nám slouží internet, abychom na něm našli informace, děcka je nehledaj, protože jsou přece na internetu. Doba se zrychluje, ale klouže se jenom po povrchu. Představte si lidi jako mravence a společnost jako cibuli. Dneska se běhá po povrchu cibule děsně rychle a mravenec může být v jeden moment kdekoliv, nepodívá se ale pod slupku. To je strašně jednoduchý pro marketing, protože stačí cibuli hezky nastříkat, navonět, namalovat a je už úplně jedno, že je uvnitř shnilá nebo prázdná nebo tříakordová nebo těhotná. Neměl bych nejmenší problém vyspat se s Miley Cyrus, rozuměl bych jejím problémům, uměl ji poradit s oblečením a vím, co dělá za hudbu. Jenže ona by měla sakra problém rozumět jedinýmu slovu, když bych se bavil s kamarády, udržet koncentraci u hudby, co poslouchám, neusnout u filmů, na který se dívám. Smutným paradoxem pro mládež 21. století je fakt, že čím dostupnější informace jsou a čím více je jich k dispozici, tím méně je jich přijímáno. Na to se dá říct jen LOL. ()

Reklama

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Lola zjistila od svého chlapce, že ji o prázdninách podvedl. Takže logicky rozchod. Lola se zamiluje do nejlepšího kamaráda svého ex-chlapce. Trošku trapas, ale mohlo by to vyjít. Než se dají dohromady, Lola zjistí, že ji nejspíš láska jejího budoucího života podvedla. Hysterčí a půl roku se na něj skoro ani nepodívá, i když ho stejně pořád miluje. Pozor, v 2. semestru (chcete-li pololetí) zjišťuje, že je vše jinak a ona může dát průchod svým citům. Konec, zvonec, láska jako trám, milujme se (hlavně bezpečně) a v mezičase se snažte být jako hodně cool a in. Situační romantická rádoby komedie, která na chlup kopíruje francouzský originál z roku 2008 (schválně jsem na něj mrkla a fakt, naprosto stejný!). Je to trapné. Navíc je to americké, takže všechna patnáctiletá děcka jsou krásná, hubená a vystajlovaná, vlastní nejnovější telefony a notebooky a celý je to jak ze sna průměrného teenagera, který si může o všem leda tak nechat zdát. Ty děcka v hlavních rolích jsou naprosto mimo, celý scénář, když už není okopírovaný, tak je fádní, nudný a hlavně nemá žádnou hodnotu. Vůbec nechápu, jak se taková herečka, jako je Demi Moore, mohla nechat upsat k takové blbosti. Budiž to ku prospěchu filmu, protože její sexappeal a přirozená krása je snad to jediné, na co se dá pořádně koukat. Takže jen aby bylo jasno, pointou filmu je vztah dospívající dcery a matky, která si neuvědomuje, že její dcera již není malá holčička. Po řadě nedorozumění nejen mezi matkou a dcerou, ale i mezi zamilovanými teenagery, se všichni mají rádi a všechno dobře dopadne. Jedno velké - lol. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Takové "teen drama" (jiná škatulka mě nenapadla) o vztazích a problémech puberťáků. Jako takové ale vcelku funguje, takže kdo od toho nečeká víc, může být ve finále spokojený. Původní film jsem neviděl a dokonce jsem neměl ani ponětí, že existuje, takže porovnávat nemůžu, ale rád se na něj někdy v budoucnu podívam. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, co se na tomhle může líbit. Je to pouze ultraodpornej, vyvolávající psychostavy, naprosto trapnej patos, humus, odpad, hnus! Trapná obehraná pohádka s někym tak nesympatickým v hlavní roli, že to se snad zatim nikomu nepovedlo. Miley Sajrajtus je tak nudná, špatná a nesympatická herečka. Vedlejší postavy ani nemluvim, to taky byla katastrofa. Sice dospěláci celkem dobrý, ale kolem nich se to moc netočilo. Ale prostě ten příběh a napsanej scénář je tak prasáckej, že jsem občas čuměl, co tam scénarista vykouzlil. Klišé nad klišé. Je mi špatně ještě den potom. -100% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Štáb priebežne zaznamenával počet rozbitých iPhonov, pretože kedykoľvek sa režisérke Lisa Azuelos niečo nepáčilo, hodila mobil o zem. (Arsenal83)
  • Príbeh sa odohráva v Chicagu, no nakrúcalo sa v Detroite. V jednom zábere je jasne vidieť Renaissance Center (RenCen), čo je skupina siedmych mrakodrapov v Detroite. (katherine.)

Reklama

Reklama