Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak po francouzské LOL, tu máme její americkou sestřičku, nutno říci že o poznání méně vtipnější a vímavější vůči všem těm vztahům dospívající omladiny se svejma rodičema, rodičů se svojí dospívající omladinou, omladinou mezi sebou a rodiči mezi sebou a taky citlivější na to, jak tam každej zálaskovanej blbne jak fanoušci baníku ostrava. Chápu že americkej LOL je asi bliží americkýmu publiku, a francouzskej LOL zase evropskýmu hlavně teda frantíkům, ale pokud jde o mě u mně je vítěz úplně ten první LOL, který ještě nebyl LOL, ale jmenoval se Večírek, debutovala v něm Sophie Marceau a oba současný filmový LOLy ho těžce kopírují, protože večírek byl z mý doby, z doby kde se vztahy neřešily na chatu, na facebooku a přes sms, doba která v sobě měla ztracené kouzlo pomalosti. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Je to až příliš sladké a hrajou tam samé buzničky a k*rvičky hollywoodu. Jenže mě se to tolik líbilo. Nezobrazuje se v hodnocení závist? Film nepřináší nic nového, ale také na něm není vyloženě nic špatně. Přiznám se ovšem, že jsem neviděl předešlé díla, z kterých to čerpá, a možná je vidět, tak bych tomu plnou palbu nedal. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Původní francouzský snímek jsem neviděl a je to asi dobře, protože bych s pomyšlením, že tvůrci navíc ještě domrvili předlohu, trpěl mnohem více. Je to film o mladých pro mladé? Serious? Považuju se ještě za člena mladé generace, ale tato optika se mi vůbec nelíbí a nějak mi nesedí. Nejenže je to neskutečně hloupoučké a naivní, ale současně nezáživné a příšerně nudné. Pointa mi jemně unikla, asi ty nové začátky, pochopení a bla bla... Všemu dalo korunu kouzelné mávnutí pyšného tatínka na svého nadaného synka v průběhu koncertu (mávnutím ruky a brnknutím struny ukrutné napětí zmizelo), to mě dostalo - takhle se řeší problémy (vlastně tahle interpretace mě jako příklad dost dožrala). Hvězda za to, že jsem to dokoukal a taky za přítomnost Thomase Janea (Thomas, Whyy???). 1/10! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

francouzský originál neznám,takže nemám možnost srovnání,nicméně tohle není nic víc,než klasická a neškodná teen romanťárna která nikterak nenadchne (ale na druhou stranu zase vyloženě neurazí).Kdyby mi bylo o pár let míň asi bych skákal radostí do vzduchu,takhle je to průměr na jedno podívání...50% ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Někde jsem tu četla, že je to prý příběhem naprosto odlišné od originálu. Tak to... je kec. Vlastně je to spíše jeho věrná kopie. Nejsem si jistá, čí byl nápad obsadit Miley Cyrus do hlavní role, ale byl to největší omyl, kterého se dopustili. Z příjemné komedie ze života puberťáků a jejich rodičů tak vznikl pouze příběh o tom, kdo s kým chodí, proč s ním chodí a jestli si to spolu rozdávají(většinou v opačném pořadí). Ale až tak to nezatracujme. Oproti FR se tu dá mnohem lépe koukat na mužské představitele a mrcha je doopravdy mrcha, ne peroxidní blondýna, která se ani neobléká podle svého věku. Shrneme-li výkony, kulisy, režii a nápad, vyjde mi 47%, což jsou velice těsné dvě hvězdičky, tak se rozmýšlím, jestli má smysl tomuto filmu přilepšit. Když však vidím komentáře typu "Je to mnohem lepší než FR originál." nebo "Miley byla úžasná.", zůstávám u dvou hvězd, protože to nejde jinak. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • LOL je také zkratka anglického slovního spojení, které urychluje komunikaci v chatu a má význam lots of laugh (hodně se směju). (Claude Speed)
  • Všechny elektronické výrobky v tomto filmu pocházejí z továrny Applu. (URBAN)
  • Film bol dokončený už v decembri 2010, ale z finančných dôvodov, ktoré mala spoločnosť Lionsgate, bola jeho premiéra odložená. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama