Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (více)
Trailer 1

Claire (Sara Paxton) a Luke (Pat Healy) jsou posledními zbývajícími zaměstnanci v hotelu Yankee Pedlar Inn, který má být po více než 100 letech fungování uzavřen. V minulosti se tu odehrála děsivá vražda dívky, jejíž tělo bylo poté ponecháno po tři dny ve sklepení, aby na hrozný čin nikdo nepřišel. Hotel získává pověst nejstrašidelnějšího hotelu Nové Anglie. Claire a Luke jsou určeni k tomu, aby odhalili tajemství hotelu a potvrdili tak jeho temnou pověst. Do hotelu přicházejí poslední hosté a vše se zatím zdá být normální. Luke na své internetové stránce popisuje podivné události v hotelu. Mladé Claire vypráví o tom, jak v hotelu uviděl ducha zavražděné dívky a během nocí proto nahrává zvuky v domě. O nahrávání se střídá s Claire, která jako první narazí na divné zvuky a události. Jejich pátrání je usilovnější a nebezpečnější. Zjišťují, že klíč ke všemu je ve sklepení hotelu. Když se rozhodnou navštívit jeho temné chodby, zjišťují, že tak neměli raději nikdy učinit. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (274)

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som postupné odkrývanie záhady okolo starého hotelu a perfektnú atmosféru na základe tajomna a hororových okolností. Prvá hodinka však z tohto nesplnila absolútne nič. Ústredný príbeh okolo legendy neoslnil, bol až moc priamočiary, nudný a tuctový. Vlastne som sa dočkal iba jednej lepšej scény, ktorá pripomenula, že pozerám horor. Keď postavy vojdú do sklepa, situácia sa po obsahovej stránke zlepší, film konečne získa na atmosfére a nuda sa vytratí. Tiež masky neboli zlé. Keby bol snímok v tomto duchu už od začiatku, išiel by som s hodnotením vyššie. Čo sa týka konca nebol zlý, pobavil, ale ocenil by som väčšiu precíznosť, prípadne ešte nejaké tie vysvetlenia. Zdal sa mi mierne nedorobený. Celkovo ide o priemerný hororík s dobre hrajúcou Sarou Paxton, ktorý nič nepokazí ale ani nenadchne. 55/100 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

To byl teda zas jednou nesmysl a blbost ... Jako vizual a kamera úžasná, za to dávám 2*. Ale jinak celý pojetí filmu do ztrapňující se hororové "parodie"/komedie?? O co tady vlastně komu šlo? Rozesmát diváka, nebo ho postrašit? Utahaný trapný, s jednou opravdu úžasnou lekačkou/záběrem (dědek ve sklepě). Jinak naprostej propadák u mě bez nutnosti to jakkoliv dál a víc komentovat ... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na tenhle horor jsem čekal hodně dlouho a nakonec se čekání vyplatilo. Tenhle film má všechno co bych od takovýhleho hororu očekával. Dusnou atmosféru která se dá krájet. Opuštěnej hotel neměl chybu a běhl z ní mráz po zádech. Lekacích scén nebylo mnoho ale když už tak jsem se nemile leknul, k tomu dopomohla herečka hrající O´Malleyovou, která byla fakt strašidelná. Herci byly sympatičtí Paxtonová hrála přirozeně a Healy byl zábavnej. Parádní film kterej nenudí. Jen škoda že konec je takovej uspěchanej, a působí totálně jinak než celej zbytek filmu. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Já jsem spíše zaujal k filmu opačný přístup. Nedíval jsem se na horor, ale spíše na komedii. Jisté momenty s Paxton mě vážně pobavily a musel jsem se u nich smát. Filmu to nevytýkám. Kdybych se zaměřil na žánr horor, tak tam jsem byl velmi zklamaný. Nic extra strašidelného, hlavní duch hrůzu nenaháněl a celkově jsem čekal více. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Super, takže tu máme prvé hororové sklamanie roka, aspoň pre mňa. Tradičná duchárska báchorka o jednom hoteli, v ktorom si dvaja zamestnanci krátia čas naháňaním duchov. Tak si to poďme rozobrať. Nebudem chváliť slušnú remeselnú stránku, pretože tú beriem už automaticky. Čo by sa pochváliť dalo, je vzhľad ducha, ten bol k svetu. Viac ako celý film ma však zaujali pekné oči hlavnej hrdinky. Ďalšou výhodou je priamočiary dej, takže veľmi nad tým netreba premýšľať, malý počet postáv a miestami celkom slušná atmosféra. Teraz poďme k mínusom. TEMPO! Čistý a jasný zabijak filmu. Prvých 50 minút sa nič nedeje, potom konečne ukážu ducha, a ja som sa tešil, že sa to konečne rozbehne. Houbeles. Samozrejme záverečných 15 minút to celé zachraňuje, ale pre mňa už bolo trochu neskoro. Ináč pekný poster, ale čo z toho, megahit roka to teda nebude ani zďaleka. Suma sumárum: Priemer. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno