Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 1

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (117)

Najlvin 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého? Ano, je to tak. Chipmunkové a Chipettky nás opět přišli pobavit svým neotřelým humorem. A že se jim to zase daří na výbornou! Přitom jim k tomu stačí tak málo – rodinná dovolená. Ovšem to by to nebyli Chipmunkové, kdyby se to neobešlo bez potíží. A tak se díky svému nerozvážnému blbnutí rázem ocitají jako trosečníci na zdánlivě opuštěném ostrově někde uprostřed tichomoří, který se shodou okolností chystá co nevidět vyletět do povětří. Tady se teprve ukáže, jak si malí hrdinové dokáží v těžkých chvílích poradit a jestli vůbec zvládnou vzájemně spolupracovat, aby přežili své dosud největší a nejztřeštěnější dobrodružství, jaké je kdy potkalo. Jednoduché to rozhodně mít nebudou… Asi je už každému jasné, že tohle v pořadí již druhé pokračování má opět co nabídnout. O nové humorné situace, vtípky a hudební scénky tu rozhodně nouze není, a to je jen dobře, neboť o tom přece všechny filmy s Chipmunky vždycky byly a pořád jsou. Potěší hlavně vtipné narážky na slavná filmová díla či po chipmunkovsku upravené písničky, které rozesmějí snad každého diváka. Ale i samotná změna prostředí, v němž se děj odehrává, filmu neskutečně prospěla a je příjemně osvěžující. Možná právě proto, že film tentokrát nabízí víc dobrodružství a akčních momentů než předchozí dva snímky dohromady, se mně osobně trojka líbila asi nejvíce… Na zcela trestuhodné podhodnocení, které bohužel tuto třídílnou sérii filmů, z mně nepochopitelných důvodů, provádí od samého začátku, neberte tedy ohled a raději si názor udělejte sami. Byť je děj opět jednoduchý a předvídatelný jako leckdejaké klišé, nabízí čistou a nefalšovanou zábavu bez zbytečných trapností. Navíc umocněnou opět zdařilým česko-slovenským dabingem, jenž dělá hlavní hrdiny tak roztomilými a neodolatelnými. Pro mě rozhodně jedno z milých překvapení roku, které by si zcela určitě neměli nechat ujít všichni fanoušci Chipmunků a Chipettek. Pevně doufám, že se dočkáme dalšího dílu, o němž už se na internetu celkem živě spekuluje ;-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2007 sa na plátnach kín objavil titul "Alvin a Chipmunkovia" (Alvin and the Chipmunks). Traja nesympatickí, hyperaktívni, uvrieskaní, upišťaní hlodavci. Nahlúply tlustoprd Simone, okuliarnatý chytrák Theodor a ich šéf Alvin. Ich synteticky upravené, mrnčavé hlasy, ktorými hovorili a aj spievali všeobecne známe songy, mi boli tak protivné, že som mal čo robiť, aby som to dopozeral až do konca. No a už o dva roky neskôr, v roku 2009, bolo vyprodukované pokračovanie "Alvin a Chipmunkovia 2" (Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel). Tam sa ku tomuto neznesiteľnému héliovému triu pridali ešte tri zablšené samice, ktoré tiež vrieskali a pišťali ako divé. Horko ťažko som to predýchal. Avšak v záchvate môjho iracionálneho filmového masochizmu som si pozrel aj tretie pokračovanie, ktoré bolo natočené v roku 2011 pod názvom "Alvin a Chipmunkovia 3" (Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked). Ich vianočná plavba na luxusnej zaoceánskej lodi, vo mne ešte väčšmi utvrdila odpor ku týmto afektovaným, uškriekaným, animovaným vevericiam. * ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

No tak pár vad a nesmyslů by se tu rozhodně našlo, např. vzezření a oblečení slečny, která je údajně na ostrově 7 let, zákony fyziky asi často přestávají platit a časté protiřečení si...ale což. Písničky byly většinou slušně vybrané, mňoukali a pískali to hezky, Čiper(t)ky se u toho hezky kroutily v rozkošných šatečkách a z jednoho veverčáka se stal Casanova. Sice už chybí to prvotní překvapení - jéé, chlupáči!...ale stejně to bylo relativně fajn a razantně horší oproti jedničce nebo dvojce to nebylo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu „důstojné“ pokračování již tak dost pokleslé podívané. Naštěstí zde není tolik zpívaných pasáží, jako tomu bylo minule a tak s lahváčem v ruce tuhle hrůzu přežijete – Hlavně když se děcka pobaví. Sledovat jak se Chipmunkům zapalují lýtka a jejich „krasavice“ trsají na diskotéce je prostě k „nezaplacení“. Ještě že to trvalo jen tak krátce a prosím už žádné další pokračování… ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Přátelé, kolikrát jste četli, nebo viděli film o tom, jak se člověk dostane na opuštěný ostrov a tam zažívá dobrodružství s domorodci. Podle mě to zná každý a zřejmě po nějaké době to přijde už celkem nudné, aby se to opakovalo u dalšího filmu... bohužel tomu tak doopravdy je ve třetím pokračování našich superhvězd a Chipetek, kteří se opravdu ocitnou na opuštěným ostrově a aby to nebylo málo, tak na tom ostrově už žije slečna Zoe, prakticky bez jídla 10 let a v dobré náladě, ačkoliv nemohla stále najít skrytý poklad. Do toho Dave se je snaží najít a Ian si k tomu vezme pelikáni oděv a chová se s prominutím jak magor. Aby toho nebylo málo, tak se ze Simona stane romantický francouz, kterého kousne had. Není to už přehnané? Nesmí chybět ani nálož už oposlouchaných písniček jako Bad Romance, Firework. Pár momentek mě ale pobavilo, třeba jak Alvin zvolal: "Au moje kuličky" při souboji o jídlo s Mangem. Možná ale to ale přehnali s hazardem na lodi. Přece jenom jsou ještě Chipmunkové děti a Alvin se oblékal až moc společensky, až to bolelo. Film jsem si ale užil. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy se Dave (Jason Lee) vrací domů ze setkání s hudebním producentem, je možné zahlédnout klávesy opřené o zeď, které skutečně patří Jasonovi Leemu. (272827)
  • Justin Long, dabér Alvina, často během nahrávání ztrácel hlas, jelikož každý dialog museli dolaďovat, aby hlasy zněly více přirozeně. (272827)
  • Do některých kin byl film distribuován pod krycím názvem Simon, což je jméno jednoho z chimpunků. Dalším krycím názvem bylo Hairy Beast. (272827)

Reklama

Reklama