Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nová éra Show Jana Krause je tu s námi již celou dekádu. Dávno už překročila roky Uvolněte se, prosím. Přežila také všechny krize a Kraus stále nejeví známky opotřebování. Nechť je tu s námi ještě dlouhý čas. Jest to takové okénko do událostí Česka v kostce. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Po emigraci Honzy Krause z veřejnoprávního do soukromého prostoru se toho moc nezměnilo, ale je těžké vytvořit týden co týden tři čtvrtě hodiny trefných sarkastických poznámek. Proto se to někdy povede lépe, jindy hůře, ale vždy se najde okamžik, při kterém Kraus svou jedovatou slinou rozvibruje mou bránici. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad se z původního nadprůměru dostal během let na průměr a poslední dobou končí občas i pod ním. Já vím, že ho Jan Kraus stavěl na vlastní exhibici a rýpání do hostů od samého začátku, ale nebývalo to takové. Vyloženě mi vadí, když přijde zajímavý host, ale nedostane se k tomu, aby něco zajímavého řekl, a úplně nesnáším, když někdo nedokáže připustit vlastní omyl, vlastní chybu, a to se Janu Krausovi stává poměrně často. Možná by neškodilo, kdyby se Show vysílala jednou za 14 dní nebo jednou měsíčně a byla pak kvalitnější. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

1* od prvopočátku jsem měl s tímto pořadem problém, ale objevily se občas rozhovory, které měly trošku smysl. Ta doba je už dávno pryč a urážlivý humor Jana Krauze je mi na hony vzdálený. Sdílím plně názor uživatele "nascendi", takže i ta jedna hvězdička je možná až moc. Ale evidentně show patří stále k těm oblíbeným, což vypovídá dost i o současné společnosti. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: X /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jan Kraus ani po letech a několika stěhování z jedné televize do druhé neztratil nic ze svého jedovatého humoru a jízlivost. Mám rád jeho dobírání jednotlivých hostů – některým dal pěknou „nakládačku“, k jiným byl až překvapivě hodný. Ve většině případů se vždy těším hlavně na hosta číslo 3, páč tam většinou nakráčí nějaký ten exot. Jen škoda, že ne všechny díly jsou vyvážené – to se ale odvíjí od toho, koho si tam zrovna pozve… ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Na začátku každé epizody pořadu se Jan Kraus ptá, zda je přítomen divák pan Odvárka. Ten se totiž účastnil každého natáčení. Chyběl pouze v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku, kde ho z jeho pověření "zastoupil" Miloš Forman, Londýně, Milánu a Tatrách. (JoranProvenzano)
  • Jan Kraus vždy před televizní premiérou zveřejňuje jako příznivce moderních vymožeností a techniky na facebooku fotky s hosty a někdy přidá i zajímavý komentář. (DeeH)
  • Část čtyřicáté deváté epizody pořadu byla natočena v prostorách fotbalového stadiónu Stamford Bridge klubu Chelsea Football Club v Londýně, přičemž hostem byl Petr Čech. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama