Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Super pořad, u kterého se minimálně jednou za každé „sezení“ zasměju. Kraus je šašek, občas mi přijde, že zachází až za linii toho, co je a co není etické - ale to je právě jeho úkol. Nedivil bych se, kolik představených „celebrit“ skončilo uražených. Ale líbí se mi, že si svůj styl i přesto zachovává. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad se z původního nadprůměru dostal během let na průměr a poslední dobou končí občas i pod ním. Já vím, že ho Jan Kraus stavěl na vlastní exhibici a rýpání do hostů od samého začátku, ale nebývalo to takové. Vyloženě mi vadí, když přijde zajímavý host, ale nedostane se k tomu, aby něco zajímavého řekl, a úplně nesnáším, když někdo nedokáže připustit vlastní omyl, vlastní chybu, a to se Janu Krausovi stává poměrně často. Možná by neškodilo, kdyby se Show vysílala jednou za 14 dní nebo jednou měsíčně a byla pak kvalitnější. ()

Reklama

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Sám Jan Kraus je sice mnohdy velmi nepříjemný, ostrý a velmi snadno dokáže slabší (pro něj) povahu odpálkovat, ale přes to jeho pořád mám docela ráda...Je to příjemné zakončení dne a někteří jeho hosté mě opravdu baví. Někdy se Krausovi ani nedivím, že je takový jaký je, ale mohl by alespoň trochu ubrat. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Bohužel, čím novější díl, tím horší... Občas si během jídla pustím části pořadu s hosty, kteří mě nějak osloví - jenže vedení rozhovorů tím stylem, že Kraus stále šťourá do témat, o kterých se host, který do pořadu přišel zcela dobrovolně, nechce evidentně bavit a Kraus jede daná témata stále dokola (viz třeba poslední rozhovor s Dominikem Haškem)... Když běželo ještě v České televizi Uvolněte se, prosím, zůstával jsem vzhůru jen abych viděl nejnovější díl... To teď rozhodně nehrozí... ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Show Jana Krause se dne 10. 3. 2020 poprvé natáčela bez diváků. Poprvé za dobu vysílání pořadu v divadle Archa čekala na tři hosty smutná kulisa – prázdné hlediště bez diváků  Kvůli tehdejšímu nařízení vlády vzhledem k šíření koronaviru se muselo natáčet bez publika. (TheSlezy)
  • V 18. dieli roku 2019 bolo po prvýkrát v celej histórii programu, keď sa jeden človek ako hosť objaví vo dvoch po sebe idúcich dieloch. Vedenie televízie Prima sa totiž rozhodlo, že sa uvádzanie populárneho programu Show Jana Krausa prekvapivo ujme na jeden večer práve Ján František Uher. Dôvodom bolo to, že televízia si uvedomila, že sa obľúbenému moderátorovi podarilo v predchádzajúcom dieli urobiť nevkusný prešľap, a preto dalo mladému hercovi príležitosť zasadnúť do kresla miesto Jana Krause. (Raccoon.city)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama