Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Víte, já mám Krause ráda. Líbí se mi jeho pohotovost a to, jak rychle se dokáže přizpůsobit hostu a zrovna probíhající konverzaci. To chce vážně excelentní komunikační schopnosti. Ale jedno mě taky dost trápí (a z a to je hvězda dole). A sice.. jak jednou Kraus řekl, že by si přál, aby jeho show byla populární jako u Davida Lettermana, jenže u tohoto pána si pozvánku musí lidé zasloužit a něco dokázat. Ale pan Kraus asi sám nechápe, co tím myslí, anebo v ČR a SR nemáme tolik lidí, kteří by si to zasloužili. Ne jednou jsem právě viděla díl s nějakou nickou, která ukázala prsa, neumí ani artikulovat, mele nesmysly a Kraus z toho těží. Jestli to tak bude pokračovat, nevím nevím, zda udržím své 4 hvězdy. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nie, sorry, Janovi Krausovi (proti ktorému a priori nič nemám, skôr naopak) to stále nejde. Nie je to zlé, ale nie je to ani príliš dobré. S prestávkami to sledujem od r. 2010 a vtedy som si vravel, že sa z toho Kraus dostane, že to s pribúdajúcimi rokmi, dielmi a hosťami (a rozhovormi) bude lepšie. Ale nie, aj v roku 2019 je to rovnaké - často bez pointy, s divne vedeným dialógom (spomedzi všetkých "odporúčam" trápny 15-minútový teror renomovanej sympatickej baletky otázkami o tom, prečo jej kolegovia počas predstavenia nosia suspenzory). Ak aj pointa nezaznie (čo často nezaznie), tak kapela (v čele s moderátorovým synom, nič proti tomu) si z toho nič nerobí a buchne tam "džingel" ako keby zaznel vtip desaťročia. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Nakouskování českému portu příliš neprospělo. Pokud ale skousnete množství reklam stále nabízí stejnou porci zábavy jako předtím. -- Po nějakém čase musím jen své čtyři hvězdy doplnit. Kraus se změnou stanice uvedl pořad ještě do větší pohody a ještě více tak etabloval tuto variaci na late night show do českého prostředí. Rozhodně špička v českých talkshow ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Za určitých předpokladů se dá říct, že Jan Kraus neztrácí svou humornou jiskru.Prima převzala perfektního moderátora(snad díky jakémusi čs má talent či co).Přesně musím říct to, co v mém předchozím komentáři s jednou malou vyjímkou. Late night show jak má být a opět oceňuji, že necenzurovaná a když ji člověk nestihne, může se dle libosti pokochat na youtube určitými částmi show(klipy se jmény osobností, které člověka zaujmou a není tak nucen se dívat na xichty, které mu iritují).Nikdy mě nepřestane udivovat, jak skvěle dostupné v dnešní době filmy a seriály jsou(zatím). ()

exitak 

všechny recenze uživatele

Nechápu negativní reakce na vstupování 2x do téže řeky a "přeběhlictví". To že mezi panem Krausem a vedením ČT byly jak profesní, tak osobní spory, musí být každému fanouškovy známé. V takovém případě se přechod do komerční televize jevil jako rozumný a dobrý krok. Modernizace konceptu, chcete-li "poameričtění", mi přijde adekvátní. Po zhlédnutí zatím všech (třech) dílů, hodnotím jasných 5*, na ČT jsem zaznamenal menší úpadek z hlediska zajímavosti hostů, nyní jsem byl spokojen po všech stránkách. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Jan Kraus vždy před televizní premiérou zveřejňuje jako příznivce moderních vymožeností a techniky na facebooku fotky s hosty a někdy přidá i zajímavý komentář. (DeeH)
  • Část čtyřicáté šesté epizody pořadu byla 22. září roku 2011 natočena v Bratislavě, přičemž hostem byl Larry King, který tam byl na pozvání televisní sanice TA3. (JoranProvenzano)
  • Část čtyřicáté první epizody pořadu byla 1. května roku 2011 natočena v Mnichově, přičemž hostem byl Josef Mašín, který dlouhodobě odmítal do České republiky přijet. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama