Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Pyco - nejvíc sexy chlap, kterého jsem kdy na televizních obrazovkách viděla :-) .... jinak co se týče pořadu, tak divadelní kola měla šťávu a já se opravdu bavila. Zlom nastal s příchodem semifinálových kol, která jsem vnímala jako nepovedená a mnohokrát i nudná. Čas od času to zachránili někteří účinkující (Richard Nedvěd, The Pastels). ()

pakobylka

všechny recenze uživatele

Porovnávání neporovnatelného … a poloamatérské rozhodování poroty, jejíž dva členové sice mohou profesionálně posoudit zpěv, ale k hodnocení mnoha dalších, velice různorodých vystoupení mají všichni tři porotci asi takovou kvalifikaci jako já, když přiděluju hvězdy filmům a píšu k nim komentáře ... :-) … No nic, máme teprve druhou polovinu září 2010, dál bude všechno probíhat podle vyzkoušeného a osvědčeného schématu a ke slovu se dostane i hlasování diváků, protože vydělávat se prostě a jednoduše musí. Pokud bych brala v úvahu samotnou podstatu téhle "soutěže“, je to jeden převeliký nesmysl, protože srovnávat talent kupříkladu zpěváka, akrobata a kouzelníka prostě nelze. Z hlediska dramaturgie a úrovně televizní zábavy to není až tak úplně marné, ale viděla jsem jen úryvky, takže nehodnotím. ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Pre mňa šok. Šok v tom, že sa práve na obrazovkách Primy a Jojky objavil nádejný projekt, ktorý nebol nimi pochovaný. Tieto televízie sa totiž nechali inšpirovať (znamená celé to prevzali) veľmi populárnou a podľa mňa najkvalitnejšou TV Show zo všetkých celosvetových programov o talentoch- Britain's Got Talent ;či už je tu spoločná dvojica zladených moderátorov (veľký to pokrok- doteraz som mal pocit, že nutnosť mať na poste moderátora ženu i muža je nejakým spôsobom zakotvené v slovenskej ústave), technické spracovanie jednotlivých príbehov súťažiacich, alebo sympatická porota zložená z "typov", ktorí týmito "typmi" sú a nemusia sa na nič hrať (o tom, že Lucka Bílá je naozaj jedna maximálne citlivá a priateľská osoba, som sa presvedčil aj na tohtoročnom Červeníckom festivale). Celý úvodný diel potom pôsobil veľkolepo, dal najavo, že nás čaká čosi epické a mal úroveň. Zatiaľ ešte nehodnotím, ale je to na veľmi dobrej ceste k slušnému hodnoteniu. Po skončení show: Kvalitu si talent udržal. Krajšie tri hviezdičky, alebo 70%. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu tvrdím, že tato show na britský originál zkrátka nemá. Neporovnatelně horší střih, ničím nevynikající výběr talentů (způsobený asi menší rozlohou ČR a dvěma talentovými soutěžemi najednou) a porota, která svými komentáři typu: "Fantastický," nebo "Mně se to líbilo," nesahá konstruktivní kritice Simona Cowella, Pierse Morgana a Amandy Holden ani po kotníky. Možná se to časem rozjede a objeví se zajímavější účinkující, pro mě, jakožto pro člověka žijícího v Británii, je ale tato soutěž už odepsaná. Vyhledávat si někde na internetu epizody pořadu, který nemá to správné kouzlo, zatímco v televizi běží nesrovnatelně lepší a zajímavější verze, zkrátka jaksi nedává smysl. (Více ke srovnání české a britské verze jsem napsala v komentáři k Britain's Got Talent.) | Dodatek 7. dubna 2011: Pár měsíců po konci přihazuju třetí hvězdičku, jelikož někteří soutěžící (Zuzana Sapárová, Richard Nedvěd) mě během pozdějších auditions zaujali a i porotci mi nakonec byli sympatičtí. A už jen za to, jak inteligentní byla celým svým podáním tahle show v porovnání se současnou nováckou superstar, si to průměrné hodnocení zaslouží. ()

danco123 odpad!

všechny recenze uživatele

Show tohto a podobného formátu ma nebavia a pre mňa je to len strata času. Môžem povedať že väčšina ľudí sa príde do takejto súťaže zosmiešniť a presláviť v tzv. našom "showbiznise" čo považujem tiež za poriadny odpad. Neviem čo mám k niečomu takémuto aj napísať. Pre mňa to je absolútny odpad, ktorý si nezaslúži ani len bod. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama