Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Katullka 

všechny recenze uživatele

Musím dát poměrně vyšší hodnocení naproti konkurenční novácké Talentmanii. Nejen, že na nás nekouká okoukaný Mareš a je zde obměněn starým dobrým Rauschem a relativně novou tváří Jakubem Prachařem, ale hlavně se nesnaží udělat z člověka jen z principu tvora hloupého a má tento pořad alespoň nějakou důstojnost. Je pravda, že plačící Bílá není výhra, natož tak relativně arogantní Kraus, ale stále to má na vrh než už zmíněná capina. Že by to však byl pořad, který mám zapsán v denním programu, to tak opravdu není. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Zavedený formát nezklamal. Tedy abych to uvedl na pravou míru - Prima nezklamala, protože už před lety to bylo naopak - Nova s velkým "haló" přitáhla Velkého Bratra a Prima kontrovala obdobnou reality show VyVolení. Ač nadcházející ročníky neměly směrodatnou sledovanost, zde Prima jasně uhájila svou vedoucí pozici coby nejlepší inteligentně-komerční televize. Teď se role obrátily a Prima opět prokázala, kdo je lepší. Ano, Nova má (z pohledu nemainstreamového diváka) handicap formou úděsných bavičů Trošky, Mareše a Šeredové a to je ještě víc nudné v kontrastu ostříleného Krause nebo dvojice Prachař-Rausch. Souběžně s mým komentářem vyšel na Novinkách článek (zřejmě propaganda Novy) http://www.novinky.cz/kultura/209964-cesko-slovensko-sice-ma-talent-ale-moc-prekvapeni-se-nekonalo.html Očividně zklamaná z přebytku hudebních čísel. Co asi čekali, když v Americe i Británii bylo to samé? Copak někdo chce, aby se vytratilo klasické "Co čech, to muzikant." ? Chválím nejen úspěšné okopírování světového formátu (VČETNĚ srandistické dvojice v zákulisí) ale i výběr čísel, který jen v prvním díle obsáhl vše od hvězdné pěchoty (a nejen pěvecké) po úspěšné lidi ve všemožných oborech, kde se hraje na styl a skóre za triky. A už jen za ty metalové děti hvězda vzhůru. ()

Reklama

zlabus

všechny recenze uživatele

Hodnotit nebudu, ale za jeden viděný díl (myslím, že byl v pořadí třetí) veliký palec nahoru. Ve srovnání s nováckou Talentmánií jasně a s přehledem několik koňských délek vítězí Prima. Myslím, že na nově se už teď múžou zlehka obávat podobného průseru, jakým byl Big Brother. Prima pořad koncipovala šíleně svěže, využila neokoukaných moderátorů, zábavné poroty a HLAVNĚ (narozdíl od novy) se nesnaží útočit na slzné kanálky televizních diváků (ještě jednou uvidím plakat Trošku tak budu zvracet ), nebo aspoň zatím ne. Za to veliké díky. Každopádně jsem zvědav, jak to půjde dál. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

V neděli večer jsem nepřepínala a vyhrála u mě Nova. Druhý den (30.8.2010) jsem ale díky internetu měla možnost vidět konkurenční pořad a vítězem na plné čáře je u mě televize Prima. Výborná porota a hlavně fantastičtí moderátoři udělali své. Paráda. S vítězi celé show jsem spokojená, ač jsem takový výsledek nečekala. ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

První a jediný díl který pro mě zůstává zajímavým. Uznávám ho, protože zde máme možnost opravdový talent vidět. Je krásné dívat se na člověka, který má pro něco nadání a um. Já jsem talentovaný přes režii v žánru horor (alespoň si to myslím) a sám bych jednou chtěl natočit kvalitní horor. Také zde nepřehrávala porota, jako v pozdějších řadách. Poslal jsem dokonce i premium sms soutěžící dvojici DEA MAN, která nakonec spravedlivě tento ročník vyhrála. Příjemnou zábavu! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama