Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Colonist 

všechny recenze uživatele

V současné době televizi moc nesleduji, mám ji zapnutou jen jako kulisu a občas na něco hodím oko. Když jsem měl v onen nedělní večer jako kulisu Novu a začínala Talentmania, po pár minutách jsem musel přepínat, to, co se dělo na obrazovce bylo nepopsatelně trapné (viz můj komentář Talentmanii). No a ze zvědavosti jsem to přepnul na Primu. Já sice nejsem příznivcem tohoto druhu reality show, ale zajímalo by mě, jak to teda vypadá na té Primě, když na Nově je to taková hrůza. No a ČSMT mě docela příjemně překvapilo. Vyvolení nebo BigBrother, mezi nimi nedělám žádný rozdíl, obojí bylo pro mě vždycky odpad, ČSMT se však dá překvapivě sledovat. Dobře zvolená porota, slušná moderátorská dvojice (která se jen musí ještě pořádně sehrát), zajímaví soutěžící a hlavně je to soutěž podle originální licence, žádná trapná kopie. I po další neděle raději zvolím jako kulisu Primu, ta tentokrát Nově vážně nakopala zadnici. Nedělám to rád, jak už jsem říkal, nefandím těmto pořadům, ale musím mu dát pěkné hodnocení. Zaslouží si to. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

To je ale sračka!!! Smát se debilům a kreaturám už je trochu pasé, to mě bavilo tak ve Freaks, ne dnes. A že tam tu a tam někdo parádně zahiphopuje? Blééé, fuj, shit. Stejně jako padesát cigi kopií black$whita Majkla Džeksna. A na tu ciginu Černobílou a její lekací kvičení jsem si vypracoval 100% alergii po cca 5 minutách! ()

Reklama

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Česko Slovensko má talent, ani v rámci konkurencie (sračková Talentmánia). JOJka sa síce nezachovala pekne, keď Markíze prebrala najdojnejšiu kravičku, ale v ich spracovaní má tá súťaž stále akú-takú dušu i grády. Zbavili sa "vyžitého kata" Haberu, arogantnej Banášovej a zobrali si iba to najlepšie - trefného Krausa. K nemu pridali inteligentnú a roztomilú Bílú a skutočného kata Slávika, zachovali klasické proporcie "...got talent" programov a vytreli si s megatrápnou Talentmániou riť. V rámci našej produkcie slušná televízna zábava. (60%) ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Castingy vynikající, dojemné představení Zázrivého bylo trumfem, který si Prima pečlivě hýčkala až do konce soutěže. Velký třesk příšerný, semifinálové vystoupení někdy lepší, někdy horší a finále bylo z mého pohledu na úrovni těch vyvedených semifinále. Celkem to jsou velmi pevné 3* za pěknou show, která na plné čáře přejela Nováckou Talentmánii. ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než Nova, porota vybraná mnohem lépe. Kraus je skvělý, jen ta Bílá mi svými přehnaně kladnými hodnoceními moc nesedí a pana Slávika moc neznám, o to víc mě překvapil. Tím nejlepším je ale celková koncepce, která se Britům povedla a Prima ji zvládla dobře. Navíc skvělí moderátoři. Tleskám, takhle to má vypadat. Jen to hodnocení výš neposunu, nemám důvod, nedonutili mě se pravidelně dívat. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama