Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Docela se divím, že v našich malých národech je spousta lidí s nevšedními talenty. Trochu jsem se bál, že bude samý zpěvák a tančník. Bílá a ten Slovák v porotě fajn. A Kraus ještě o třídu nad nima. Nikdo jiný neumí prohodit buranskou poznámku tak inteligentním způsobem, aby neurazil. Takže myslím, že se Got talent celkem vydařil i když na americký a hlavě britský to nemá. No a srovnání Nova - Prima je myslím dost jasné - hlavně tady na CSFD. 60% ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Pyco - nejvíc sexy chlap, kterého jsem kdy na televizních obrazovkách viděla :-) .... jinak co se týče pořadu, tak divadelní kola měla šťávu a já se opravdu bavila. Zlom nastal s příchodem semifinálových kol, která jsem vnímala jako nepovedená a mnohokrát i nudná. Čas od času to zachránili někteří účinkující (Richard Nedvěd, The Pastels). ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Znova začal ďaľší z veľkých súbojov komerčných televízií o gaučového diváka. Dokonca veľký federatívny súboj. Česi a Slováci hľadajú talent. Na jednej strane stojí Markíza s Novou so svojou „Talentmániou“ a proti nim TV JOJ a Prima s konkurenčným projektom „Česko Slovensko má telent“. Druhí menovaní to jasne vyhrali. Vybrali rešpekt vzbudzujúcu porotu, zvolili atraktívne prostredia, majú omnoho zaujímavejších súťažiacich, kvalitných moderátorov, výborné technické a štedré finančné zabezpečenie. Keďže som „Talentmániu“ označil ako odpad, tak tým pádom musím show „Česko Slovensko má telent“ oceniť aspoň troma hviezdičkami. *** ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád všelijaké talentové soutěže - od zapomenutých skvostů "Carusošou", "Doremi", přes všechny řady "Superstar" (už ani nevím kolik jich bylo - a schválně - vzpomenete si na všechny vítěze?), ale tady se Primě dařilo. Dynamické, akční a po všech stránkách profesionálně zvládnuté - od výborně vybrané poroty, po skvělou moderátorskou dvojici, která umí. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Docela ucházející pořad, a musím říct, taky první pořad tohoto typu (v ČR), který mně aspoň trochu zaujal. Samozřejmě k dokonalosti a Simonovi to má daleko :-), ale stále příjemnější pokoukání než na hrůznou Talentmanii. Opravdových talentů sice není tak moc, na můj vkus je v soutěži až příliš zpěváků, ale samozřejmě lidi chápu. Zpěv je nejjednodušší. Tedy pro ty, co maj aspon trochu hudebního sluchu. S objektivním hodnocením zatím souhlasím ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama