Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Docela ucházející pořad, a musím říct, taky první pořad tohoto typu (v ČR), který mně aspoň trochu zaujal. Samozřejmě k dokonalosti a Simonovi to má daleko :-), ale stále příjemnější pokoukání než na hrůznou Talentmanii. Opravdových talentů sice není tak moc, na můj vkus je v soutěži až příliš zpěváků, ale samozřejmě lidi chápu. Zpěv je nejjednodušší. Tedy pro ty, co maj aspon trochu hudebního sluchu. S objektivním hodnocením zatím souhlasím ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Pre mňa šok. Šok v tom, že sa práve na obrazovkách Primy a Jojky objavil nádejný projekt, ktorý nebol nimi pochovaný. Tieto televízie sa totiž nechali inšpirovať (znamená celé to prevzali) veľmi populárnou a podľa mňa najkvalitnejšou TV Show zo všetkých celosvetových programov o talentoch- Britain's Got Talent ;či už je tu spoločná dvojica zladených moderátorov (veľký to pokrok- doteraz som mal pocit, že nutnosť mať na poste moderátora ženu i muža je nejakým spôsobom zakotvené v slovenskej ústave), technické spracovanie jednotlivých príbehov súťažiacich, alebo sympatická porota zložená z "typov", ktorí týmito "typmi" sú a nemusia sa na nič hrať (o tom, že Lucka Bílá je naozaj jedna maximálne citlivá a priateľská osoba, som sa presvedčil aj na tohtoročnom Červeníckom festivale). Celý úvodný diel potom pôsobil veľkolepo, dal najavo, že nás čaká čosi epické a mal úroveň. Zatiaľ ešte nehodnotím, ale je to na veľmi dobrej ceste k slušnému hodnoteniu. Po skončení show: Kvalitu si talent udržal. Krajšie tri hviezdičky, alebo 70%. ()

Reklama

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Nadhodnotím, ale ne zas tak moc. Je pravda, co tu píší ostatní uživatelé. Porota milá, i když ze začátku byla trochu rozpačitá. Některé výkony Čechů a Slováků mě příjemně překvapili, slečna na kole byla neskutečná. Moderátorské duo taky super. Jak jsem řekla nadhodnocuji cca o jednu hvězdu a to na truc Nově. Její trapnost nejspíš nezná mezí. Akorát dokazuje, jak je ubohá a jak si musí kupovat diváky. Což prima rozhodně nemusí ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Zavedený formát nezklamal. Tedy abych to uvedl na pravou míru - Prima nezklamala, protože už před lety to bylo naopak - Nova s velkým "haló" přitáhla Velkého Bratra a Prima kontrovala obdobnou reality show VyVolení. Ač nadcházející ročníky neměly směrodatnou sledovanost, zde Prima jasně uhájila svou vedoucí pozici coby nejlepší inteligentně-komerční televize. Teď se role obrátily a Prima opět prokázala, kdo je lepší. Ano, Nova má (z pohledu nemainstreamového diváka) handicap formou úděsných bavičů Trošky, Mareše a Šeredové a to je ještě víc nudné v kontrastu ostříleného Krause nebo dvojice Prachař-Rausch. Souběžně s mým komentářem vyšel na Novinkách článek (zřejmě propaganda Novy) http://www.novinky.cz/kultura/209964-cesko-slovensko-sice-ma-talent-ale-moc-prekvapeni-se-nekonalo.html Očividně zklamaná z přebytku hudebních čísel. Co asi čekali, když v Americe i Británii bylo to samé? Copak někdo chce, aby se vytratilo klasické "Co čech, to muzikant." ? Chválím nejen úspěšné okopírování světového formátu (VČETNĚ srandistické dvojice v zákulisí) ale i výběr čísel, který jen v prvním díle obsáhl vše od hvězdné pěchoty (a nejen pěvecké) po úspěšné lidi ve všemožných oborech, kde se hraje na styl a skóre za triky. A už jen za ty metalové děti hvězda vzhůru. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Lepší než konkurenční pořad, ale opravdu jen o malý chloupek. Oba tyto pořady jsou zbytečné a postradatelné, ale já je celkem můžu. Mám rád když se objeví někdo kdo něco umí a stojí to za to... Jako pedagog si ale myslím, že malé děti by nikdy neměli vidět nějakého blbce žonglovat s motorovkami a td... Ten byl sice na nově, ale jen jsem chtěl říct, že ne každý kdo jim příjde na kasting by měl jít bezhlavě do televize... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno