Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v případě první SuperStar, pořad, který přijít musel, bylo to něco nového a rozhodně se na to dalo dívat. Jako plus beru mix žánrů, ne jenom zpívání. Tudíž ta zábava byla v některých případech opravdu povedená. Navíc tu máme nové uvaděčské duo, které svým sehráním a kvalitním přístupem nechává zapomenout na Mareše. Oni mě vyloženě baví a cítím v nich ten správný světový emerikn fíling. V porotě mě jenom vyloženě sral namachrovaný "Gay porňas a umím sto tisíc jazyků a všady sem byl" Slávik. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Jan Kraus je obrovsky tahak a tim, ze ho Prima ziskala, udelala to nejvetsi terno! Divam se jen kvuli nemu, protoze se jeho nezmerny vtip a inteligence muze projevit zase trosku jinak nez u cervene pohovky. Jaro Slavik je taky vcelku koukatelny a kdyz ho srovnam s narcisem Haberou, je to uplne jina liga. Takze muzska cast poroty mi sedi, problem mam s Luckou Bilou. Je moc rozjivena a urvana, precitlivela a prehnane srdecna. Ostatne jako vzdycky, ale nikdy jsem na ni nemusela koukat tak dlouho, protoze vetsinou zacala brzo zpivat nebo si jen v rychlosti prevzala cenu. Tady trpim! Ovsem kluci ze zakulisi mi to vynahrazuji. Slusne se snazi kopirovat Anta a Deca a ackoli jejich velikosti nikdy nedosahnou, s vycpelym Maresem se to neda vubec srovnavat. ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Docela se divím, že v našich malých národech je spousta lidí s nevšedními talenty. Trochu jsem se bál, že bude samý zpěvák a tančník. Bílá a ten Slovák v porotě fajn. A Kraus ještě o třídu nad nima. Nikdo jiný neumí prohodit buranskou poznámku tak inteligentním způsobem, aby neurazil. Takže myslím, že se Got talent celkem vydařil i když na americký a hlavě britský to nemá. No a srovnání Nova - Prima je myslím dost jasné - hlavně tady na CSFD. 60% ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Pre mňa šok. Šok v tom, že sa práve na obrazovkách Primy a Jojky objavil nádejný projekt, ktorý nebol nimi pochovaný. Tieto televízie sa totiž nechali inšpirovať (znamená celé to prevzali) veľmi populárnou a podľa mňa najkvalitnejšou TV Show zo všetkých celosvetových programov o talentoch- Britain's Got Talent ;či už je tu spoločná dvojica zladených moderátorov (veľký to pokrok- doteraz som mal pocit, že nutnosť mať na poste moderátora ženu i muža je nejakým spôsobom zakotvené v slovenskej ústave), technické spracovanie jednotlivých príbehov súťažiacich, alebo sympatická porota zložená z "typov", ktorí týmito "typmi" sú a nemusia sa na nič hrať (o tom, že Lucka Bílá je naozaj jedna maximálne citlivá a priateľská osoba, som sa presvedčil aj na tohtoročnom Červeníckom festivale). Celý úvodný diel potom pôsobil veľkolepo, dal najavo, že nás čaká čosi epické a mal úroveň. Zatiaľ ešte nehodnotím, ale je to na veľmi dobrej ceste k slušnému hodnoteniu. Po skončení show: Kvalitu si talent udržal. Krajšie tri hviezdičky, alebo 70%. ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

První a jediný díl který pro mě zůstává zajímavým. Uznávám ho, protože zde máme možnost opravdový talent vidět. Je krásné dívat se na člověka, který má pro něco nadání a um. Já jsem talentovaný přes režii v žánru horor (alespoň si to myslím) a sám bych jednou chtěl natočit kvalitní horor. Také zde nepřehrávala porota, jako v pozdějších řadách. Poslal jsem dokonce i premium sms soutěžící dvojici DEA MAN, která nakonec spravedlivě tento ročník vyhrála. Příjemnou zábavu! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama